NJEGA VOLI NAJVIŠE

Nina Badrić u pijesku ispisala ime voljene osobe: Evo tko joj 'grije' srce

25.04.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon idličnih fotografija s plaže gdje smo je napokon vidjeli u kupaćem kostimu, s ekipom s kojom se ondje zabavlja, jahte od 143 metra na kojoj je uživala, video snimaka gdje pjeva s omiljenim bendom, pjevačica je objavila i nešto što je zaintrigiralo njezine brojne pratitelje na Instagramu

Nina Badrić objavila je fotografiju na kojoj je u pijesku ispisano muško ime Marc. Premda su neki isprva pomislili kako je riječ o novom muškarcu u njezinom životu, riječ je o imenu Nininog nećaka koji s majkom Sunčicom Badrić živi u Italiji.

View this post on Instagram

Marc ❤️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

'Obožavam tog malog frajera i on je jedina osoba pred kojom sam nemoćna. Super se slažemo, oboje smo veliki zezatori, tako da Marc, kad je s tetom tj. sa mnom, uživa u neredu koji radimo. Doduše, mame i tate su zaduženi za red, a mi tete da razmazimo svoje nećake. Svaki trenutak s njim mi je nezamjenjiv jer sam naprosto luda za tim predivnim dječakom. Marc živi u Rimu pa cijenim svaki trenutak proveden s njim', ispričala je ranije uspješna glazbenica za tportal.

  • +21
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT