PAŽLJIV MUŽ

Pogledajte kakvo je iznenađenje suprug Eve Longorije pripremio za godišnjicu braka

22.05.2020 u 22:19

Bionic
Reading

Jose Baston, meksički biznismen i suprug poznate holivudske glumice Eve Longorije na vrlo je romantičan način odlučio obilježiti njihovu četvrtu godišnjicu braka

Iako inzistira da ostane anoniman koliko god je to moguće, te da njegova intima ne izlazi u javnost i medije, ponekad glumica Eva Longoria ne može odoljeti, a da ne pohvali svog supruga Josea Bastona na sav glas.

Tako je putem Instagram profila sada pokazala što joj je priredio za četvrtu godišnjicu braka. Brižan Meksikanac u njihov je zajednički luksuzan dom u Los Angelesu doveo svirače koji su na improviziranoj pozornici u dvorištu pripremili pravi spektakl.

Izveli su flamenco, koji ova obitelj očito obožava, a u svemu je čini se najviše uživao njihov sinčić Santiago. Dok su supružnici romantično gledali izvedbu, držeći se za ruke i ispijajući vino, mališan skakutao je po strani uživajući u veselim zvucima.

'Woow, koja godišnjica braka. Hvala vam što ste nam pružili zadovoljstvo i uljepšali dan', napisala je Longoria ispod fotografije na kojoj pozira u društvu voljenog supruga.

Misteriozni biznismen koji iza sebe ima propali brak s Natalijom Esperon s kojom dijeli troje djece, u Evi je pronašao sve što je tražio. Baš kao što je i ona nakon vrlo traumatičnog iskustva i preljuba koji joj je priuštio NBA igrač Tony Parker, u Bastonu pronašla mir i blagostanje.

Kada smo se upoznali, pomislila sam da je on najzgodniji muškarac kojeg sam ikada vidjela. Ima karizmu, šarm, sladak je i duhovit. On je prvi muškarac s kojim sam izlazila, a da je već bio situiran, odrastao i samostalan i lijepo je biti pored nekog takvog', rekla je jednom prilikom zaljubljena Longoria.

Vjenčali su se 21. svibnja 2016. godine, pet mjeseci nakon zaruka koje su pale u Dubaiju. Dvije godine kasnije, Eva se ostvarila i u majčinskoj ulozi. U 43. godini života po prvi je puta postala majka malenog Santiaga.