ŠALA NA vlastiti RAČUN

Pogledajte kako Dino Rađa izgleda sa šiškama: Fanovi mu poručili da je isti Rodney iz 'Mućki'

04.01.2019 u 12:08

Bionic
Reading

Pratitelji i poklonici objava, memoara, posveta, koje na svom Facebooku profilu u sve jačem intenzitetu objavljuje naš proslavljeni košarkaš, oduševili su se jednom od njegovih posljednjih objava. Dino Rađa sve je nasmijao objavivši fotografiju - s neobičnom frizurom

Navikli smo ga gledati obrijane glave, a sada se odlučio našaliti na svoj račun i nasmijati fanove fotografijom na kojoj si je kroz aplikaciju na mobitelu dodao šiške. Na njoj dobro raspoloženi Dino Rađa pozira s kravatom koju je stavio na majicu svog bivšeg kluba - Boston Celticsa s pivom u ruci.

Svi koji su svratili na njegov Facebook profil nasmijali su se te mu ostavili hrpu komentara. 'Vučeš mi na Nicolasa Cagea u najmanju ruku', 'A šta uradi od lipa čovika', poručili su mu neki od pratitelja, ali je ipak najviše njih s 'novom' frizurom' podsjetio na Rodneya Trottera iz popularne televizijske serije 'Mućke'.

  • +10
Dino Rađa Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Malo je onih koji se sjećaju kako je slavni košarkaš izgledao dok je imao kosu. U jednom razdoblju života čak ju je obojiio u plavo. 

Dino Rađa s kosom Izvor: Cropix / Autor: Cropix