ZIGMANOVA REVIJA

Dino i Viktorija Rađa na modnom spektaklu: Šik izdanje lijepe Splićanke

11.12.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Naš proslavljeni košarkaš i njegova zgodna supruga, bivša manekenka, pojavili su se na ovogodišnjem božićnom modnom spektaklu u Rijeci. Dino i Viktorija Rađa nisu propustili reviju Juraja Zigmana održanu u Guvernerovoj palači

Riječki dizajner Juraj Zigman nakon suradnje sa zvučnim imenima kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj priredio je modni spektakl domaćoj publici. U Guvernerovoj palači u Rijeci održao je božićnu modnu reviju na kojoj nije nedostajalo ni scenskih elemenata.

Ovo modno događanje stoga nisu propustili ni brojni domaći zaljubljenici u modu. Prve redove zauzeli su između ostalog supružnici Dino i Viktorija Rađa.

Proslavljeni košarkaš i njegova supruga odabrali su casual izdanja. Viktorija se opredijelila za trenutno vrlo popularne traperice iznimno širokih nogavica, uz koje je kombinirala mornarsku majicu, bijele salonke i Pradinu torbicu koja se nosi povezana oko struka.

  • +11
Poznati na reviji Juraja Zigmana Izvor: Promo fotografije / Autor: Iva Znaor

Reviji su osim njih nazočili Indira Levak, Alka Vuica, Martina Vrbos, Milica Urban, Belma Džomba, Ana Radišić, Borna Kotromanić, Mario Lipovšek, Katja Budimčić, Kristina i Robert Kolar.

  • +15
Modno-scenski spektakl Zigman Christmas Show održan u Guvernerovoj palači Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL