tijekom turneje

Počastila cijelu ekipu: Beyonce i njezin suludo velik račun za piletinu

22.05.2023 u 14:15

Bionic
Reading

Pjevačica Beyonce trenutno uživa na svjetskoj turneji 'Renaissance', a nakon napornih proba i koncerata odlučila je počastiti i sebe i cijelu ekipu s kojom surađuje. U javnost je 'isplivao' račun koji je napravila u jednom od restorana brze hrane, a iznos je uistinu šokantan

Snimke s turneje svjetske zvijezde Beyonce kruže društvenim mrežama, a obožavatelji ne kriju svoje oduševljenje njezinim povratkom. Pomno osmišljena turneja uključuje velik broj plesača, skupu opremu i svjetlosne efekte koji čine koncerte zbilja onima za pamćenje. Kako bi proslavila uspješno odrađen posao, pjevačica je počastila ekipu narudžbom iz jednog od restorana brze prehrane.

Pjevačica je prije svog nastupa u Murrayfieldu u Škotskoj napravila narudžbu koje će se osoblje restorana 'Nando's' sjećati još dugo.

Pjevačica se nije potrudila zaštititi svoju privatnost niti kriti da upravo ona stoji iza velike narudžbe pa je koristila vlastito ime i naručila 110 pilećih hamburgera, 90 pita i devet pilećih bataka, ali i neke vegetarijanske opcije kako bi bila sigurna da su svi zadovoljni i siti. Sve to pjevačicu je koštalo gotovo 2000 funti!

Ipak, ovo nije prvi put da pjevačica bira ovaj lanac brze prehrane jer je isto učinila i prije deset godina!

  • +6
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Godine 2013. Beyonce je nastupala na V Festivalu te je tada otkrivena njezina ljubav prema restoranu 'Nando's'. Tada je potrošila gotovo 1500 funti u Essexu naručivši sličnu narudžbu za ekipu s kojom surađuje.

Dojmovi oko njezinog povratka na svjetske pozornice sliježu se vrlo sporo jer su obožavatelji apsolutno opčinjeni spektaklom koji je pripremila. Na prvom koncertu u Stockholmu iz prvog su je reda pratili Jay Z i Blue Ivy zadovoljni njezinim nastupom.