na instagramu

Prvi javni istup nakon prekida veze: Billie Eilish u slavljeničkom raspoloženju

19.05.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Iako Billie Eilish nema običaj dijeliti puno informacija o svom privatnom životu, njezin je glasnogovornik potvrdio da je pjevačica ponovno single. Ona i njezin 11 godina stariji dečko Jesse Rutherford prekinuli su ljubavnu vezu, a pjevačica se sada usredotočila na karijeru

Zvijezda koju obožavaju pripadnici generacije Z nedavno je prekinula ljubavnu vezu. U ime pjevačice Billie Eilish jučer je potvrđeno da je ponovno single te da više nije u vezi s Jessejem Rutherfordom, no šuškanja o navodnoj prevari glasnogovornik je demantirao.

Pjevačica čije pjesme vole mnogi i koje su ju vinule do samih vrhova glazbenih top ljestvica još uvijek nije komentirala prekid, no s pratiteljima na Instagramu podijelila je podatak o vlastitom uspjehu zbog kojeg je sada u slavljeničkom raspoloženju.

Njezina pjesma iz 2021. godine 'Happier Than Ever' dosegla je milijardu streamova na Spotifyju, a ovom je objavom otkrila da je samo u posljednja četiri tjedna pjesma preslušana 24 milijuna puta, zbog čega je dodala nekoliko slavljeničkih emojija uz to.

Iako je pjesma iz 2021, Billie u njoj govori o osjećajima nakon prekida i kako je bez partnera sretnija no ikad.

S tekstom o prekidu pjevačica se može povezati i ovih dana jer su ona i Jesse Rutherford odlučili prekinuti svoju vezu, a sve je potvrdio glasnogovornik pjevačice za Hello rekavši: 'Možemo potvrditi da su se Billie i Jesse sporazumno razišli i ostali dobri prijatelji. Sve glasine o prevari su lažne. Oboje su trenutno slobodni'

Billie Eilish i Jesse Rutherford Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN