'Renaissance' turneja

Beyonce 'razvalila' prvim koncertom turneje, ali glavno iznenađenje bila je kći Blue Ivy

12.05.2023 u 14:55

  • +6

Beyonce

Izvor: Profimedia / Autor: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Beyonce je sinoć u Stockholmu otvorila svoju dugo iščekivanu turneju, a očekivanja od koncerta dive i više su nego ispunjena. Bio je to spektakl za pamćenje u kojem su uživali i posebni gosti i najveći obožavatelji Beyonce: Jay Z i Blue Ivy

U srijedu je održan prvi koncert od 57 nastupa na stadionima diljem svijeta, a Beyonce je svojim obožavateljima pripremila show za pamćenje. Tri sata ispunili su disko efekti, body positivity poruke, bezvremenski hitovi, fantastični kostimi i videozasloni visoke razlučivosti.

Tempo koji si je pjevačica zadala nakon dužeg izbivanja sa scene uistinu je nemilosrdan, a odlučila je izvesti i 36 pjesama iz svog opusa. Iz prvog su je reda podržavali suprug Jay Z i najstarija kći Blue Ivy, koju ne viđamo toliko često.

Blue Ivy je stajala pored svog oca u prvom redu, dok su gledali kako Beyonce započinje svoju turneju u Stockholmu. Najstarija kći pjevačice uistinu je odrasla, a obožavatelji su primijetili da izgleda baš poput mlađe verzije Beyonce. Odjevena u oversized crnu majicu i široke hlače te s kosom ispletenom u pletenice, 11-godišnjakinja je pratila svaki detalj koncerta.

'Menadžerica Ivy je bio tu kako bi se pobrinuo da sve teče glatko', obožavatelj je napisao na video 11-godišnjakinje koji je postavljen na Twitter.

Blue Ivy sve se češće pojavljuje uz poznate roditelje, a njezina želja da slijedi njihove stope u svijetu showbusinessa sve je očitija. Tako se pridružila i majci na otvaranju 94. svečane dodjele Oscara. Iako ovaj put nije držala mikrofon, Blue Ivy uvrstila je svoju tada desetogodišnju kći u ekipu plesača koji su je pratili, a na nekim se snimkama pojavljuje u blizini majke.

Reper i pjevačica dobili su svoju najstariju kćer u siječnju 2012. godine, a pet godina nakon na svijet su stigli i blizanci Siri i Rumi, koji sada imaju 5 godina.

Prema Guardianu, predviđa se da će s 57 nastupa na stadionima diljem svijeta pjevačica zaraditi čak 1,9 milijardi funti.

odmor na jadranu

Pogledajte kako Beyonce i Jay-Z uživaju u Dalmaciji: Fotografi su snimili luksuznu jahtu u kanalu Sv. Ante, a Jay-Z ih je promatrao kroz dalekozor

Pogledaj galeriju