DAMIANO DAVID

Pobjednik Eurosonga zaludio je svijet svojim izgledom, a sada je otkriveno da ima i jednako zgodnog brata

28.05.2021 u 13:20

Bionic
Reading

Svojim imidžem 'zločestog dečka', istetoviranog tijela, našminkanih očiju i sa cipelama na petu, Damiano David zaludio je sve nakon što je sa svojim bendom Maneskin proteklog vikenda odnio pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu. Mediji su već svašta 'iskopali o njemu', pa čak i da ima jednako zgodnog brata po imenu Jacopo

Nije trebalo dugo javnosti da istraži i dozna kako 22-godišnji Damiano David, pjevač talijanske grupe Maneskin koja je pobjedila na ovogodišnjem Eurosongu, ima jednako zgodnog brata kao što je i on sam. Mladi pjevač skupio je u samo nekoliko dana na tisuće novih obožavateljica, koje zanima sve o životu ljepuškastog pjevača, stoga ne čudi da su se ubrzo prebacile i na Instagram profil njegovog brata.

Iako braća nalikuju, te obojica imaju lijepe crte lica, samozatajni Jacopo nešto je viši od svog brata Damiana, ali ima dužu kosu te ne toliko ekstravagantni stil kao on.

Ono što ih, osim krvnog srodstva, povezuje je i činjenica da su obojica, na veliku žalost obožavateljica, u sretnim vezama, a Jacopo David ne krije koliko je zaljubljen u svoju djevojku, pa njihove zajedničke fotografije, na kojima se ljube ili leže zajedno u krevetu, dijeli rado na svom Instagram profilu.

Za razliku od djevojke i društva, s bratom ima tek jednu objavljenu fotografiju na Instagramu i to onu na koju s njima pozira i nogometaš Francesco Totti.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia