na strani mlađe kćeri

Stigla reakcija majke Severine Vučković: 'Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala!'

30.08.2022 u 18:21

Bionic
Reading

Pjevačicu je policija je dočekala u utorak oko podne u Zagrebu u zračnoj luci, na zahtjev splitskih kolega, zbog kriminalističkog istraživanja. Povod svemu je obiteljska svađa u splitskom domu njene majke. Ana Vučković je rekla kako ovo nije prvi put da Marijana prijavljuje sestru

'Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!', izjavila je Ana Vučković za Jutarnji list koji je prvi izvijestio o obiteljskoj drami naše poznate pjevačice.

Kako su naveli, povod svemu i raspisivanju potrage za Severinom, dogodila se u jedan sat poslije ponoći u splitskom domu majke Ane. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju te su se navodno, kako je prijavila policiji, žestoko hrvale i šamarale, doslovno po cijelom stanu. Severinina sestra otišla je u bolnicu. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.

Vrlo brzo nakon toga Severina je poslala fotografije svojih ozljeda i razbijenog mobitela. Prema drugoj verziji priče, njezina sestra ju je lažno prijavila za nanošenje tjelesnih ozljeda došavši u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

  • +17
Severina u Opatiji Izvor: Cropix / Autor: DAMIR SKOMRLJ