znaju se i gosti

Pjevat će im Grašo: Uskoro vjenčanje Dominika Livakovića i njegove Helene

05.05.2022 u 19:54

Bionic
Reading

Jedan od omiljenijih parova s javne scene, zaručili su se u proljeće 2021., a u vezi su od 2017. Hrvatski nogometni reprezentativac i vratar Dinama u Dalmaciji sredinom lipnja će izgovoriti sudbonosno 'da' svojoj voljenoj Heleni Matić, magistri Tekstilno-tehnološkog fakulteta

O raskošnoj svadbi već se naveliko priča u njegovom rodnom Zadru, a dvorana je već bukirana. Svadbene pozivnice su Dominik Livaković i Helena Matić poslali, a par će se vjenčati u krugu obitelji i prijatelja. Goste će zabavljati Petar Grašo i Saša Matić, doznao je Jutarnji list.

Na vjenčaju će, navode, biti Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, te Šime Vrsaljko, koji mu je ujedno i zadarski susjed. Premda rado na Instagramu dijele zajedničke fotografije svoju intimu drže daleko od očiju javnosti. Helena, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali 'hrvatskom Meghan Markle', je svojedobno progovorila o njihovoj vezi.

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', izjavila je za Jutarnji list.

Dok je bila karantena, bili su u Privlaci, a najviše su vremena proveli s Dominikovom bakom koja živi sama, ima veliki vrt i životinje. Podsjetimo, tamnokosa ljepotica bavila se umjetničkim klizanjem, a voljela bi imati vlastiti modni brend dok je Livaković završio diplomaciju i međunarodne odnose te bi se time volio jednog dana baviti.

  • +2
Dominik Livaković, Helena Matić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX