oduševila publiku u areni

Nakon četiri godine: Franka Batelić konačno se vratila prvoj ljubavi

17.10.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Nakon svjetskih metropola, i mjeseci iščekivanja od prve najave, Zagreb je doživio premijerno predstavljanje Great Gatsby Balleta, plesnog spektakla koji je oduševio punu Arenu. Ulogu u pjevnom dijelu baletnog spektakla dobila je Franka Batelić pokazavši svu raskoš svog talenta. Bio je to njen prvi nastup nakon duljeg izbivanja sa scene

Franka Batelić je nakon dulje stanke ponovno zapjevala i oduševila publiku u prepunoj Areni. Otpjevala je dionicu u sklopu baletnog blockbustera 'Great Gatsby', u kojem glavnu ulogu ima Denis Matvienko, nacionalni baletni prvak Marijinskog teatra u Sankt Peterburgu i ravnatelj baleta ruskog Nacionalnog kazališta.

Franka je već ranije nastupala u zagrebačkoj Areni i to kao 'gošća' slavnoj Beyoncé.

Podršku iz publike ovaj put joj zbog klupskih obaveza nije pružio partner, nogometaš Vedran Ćorluka. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Lokomotiva ostao je u Moskvi, u kojoj živi posljednjih godina.

Podsjetimo, doživio je rupturu Ahilove tetive desne noge u utakmici Lokomotiva i Amkara. U travnju je operiran i uslijedio je višemjesečni oporavak.

  • +7
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Unatoč razdvojenosti, njihova veza odlično funkcionira.

'Otpočetka smo u vezi na daljinu i skroz smo naučeni na to, tako da sve funkcionira na najbolji način. Živimo kao i svaki drugi mladi par', izjavila je Franka nedavno u InMagazinu Nove TV. Dodala je da njena veza s Ćorlukom može opstati jedino tako da je čuva podalje od javnosti. Otkrila je da je Vedran redovito osvaja svojom dobrotom, no da je zna i izluditi smirenošću.

U pauzi od pjevanja Franka se posvetila Pravnom fakultetu, od čije je diplome dijeli još samo nekoliko ispita.

Great Gatsby Ballet Izvor: Promo fotografije / Autor: Branko Hrkac