NE BOJI SE PANDEMIJE

[FOTO] Jahta Roda Stewarta uplovila u Hvar, a nakon šetnje gradskom jezgrom večerali su u poznatom restoranu

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 11.07.2020 14:37
  • Objavljeno 11.07.2020 u 14:33
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL

Legendarni britanski glazbenik Rod Stewart u društvu supruge Penny Lancaster i sinova, na luksuznoj jahti na kojoj plovi Jadranom uplovio je u petak u Hvar

Rod je započeo svoje ljetovanje u Dubrovniku, nakon čega je posjetio Korčulu, a u petak je njegova jahta uplovila u Hvar.

Iako s palube luksuzne jahte kojom plovi Jadranom može sigurno uživati u prirodnim i graditeljskim ljepotama naše obale, Stewart se unatoč pandemiji koronavirusa iskrca u svakom gradu kojega posjeti, a osim šetnje starim gradskim jezgrama primamljiva mu je i naša gastro ponuda.

Prilikom silaska s broda, stari se zavodnik pokazao kao pravi kavalir pa je gospođi koja plovi na njegovoj jahti pružio ruku i pomogao da se dočepa sigurnog hvarskog tla.

Britanski je glazbenik u društvu supruge Penny Lancaster i prijatelja prošetao starom gradskom jezgrom Hvara, a potom su posjetili najpoznatiji hvarski restoran Gariful.

Slavni glazbenik je prije tri tjedna proslavio 13. godišnjicu sretnog braka s četvrtom suprugom Penny Lancaster, s kojom ima dva sina - Alastaira Wallace Stewarta i Aidena Patricka Stewarta.

Iz prethodna tri braka Rod ima šestero djece pa je tako ponosni otac ukupno osmero djece.

S njim je uz dvojicu najmlađih sinova na brodu i sin Liam Stewart, koji Jadranom plovi u društvu djevojke Nicole Artukovich, porijeklom iz Hrvatske.

Upravo je Nicole ta koja je slavnog rokera nakon koncerta u Zagrebu, u veljači 2018. godine, nagovorila da posjeti Hrvatsku i tu provede svoj odmor.

  • +32
  • +29

Rod Stewart i Penny Lancaster stigli u Hvar

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL