NE TREBA PSIHOLOŠKI TEST

Mile Kekin: 'Teže je doći do vozačke dozvole, nego do toga da postaneš kandidat na listi za Sabor, pa i predsjednički kandidat'

11.07.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Frontmenu Hladnog piva malo je nedostajalo da kao kandidat platforme Možemo! zasjedne u Hrvatski sabor. U velikom intervjuu danom Aleksandru Dragašu, Mile Kekim otkriva kako se 20 godina nakon hita u kojem pjeva kako ga 'politika u životu uvijek pratila u stopu' i sam našao na listi za Sabor

'Ovaj ili onaj posao ili zanimanje ne bi smjeli biti prepreka ljudima da se aktivno bave politikom', kaže Kekin za Jutarnji list i dodaje kako je teže doći do vozačke dozvole nego do toga da postaneš kandidat na listi za Sabor, pa i predsjednički kandidat, jer za nju trebaš proći psihološki test.

'Nadam se da sam svojim dosadašnjim radom i javno proklamiranim stavovima ukazao da je uvrštenje mog imena na listi Možemo! logičan nastavak mog političkog angažmana, samo drugim sredstvima', objašnjava Kekin.

Dečki iz Hladnog piva nisu bili oduševljeni njegovom idejom o aktivnom ulasku u politiku, no kaže kako se kao i uvijek vodio svojim srcem.

'Nisam našao valjanih argumenata da se sustegnem od takve odluke, ali mislim da dečkima iz Piva fakat nije lako sa mnom. Ne samo zbog ove nego i zbog nekih drugih mojih odluka pa i pjesama poput 'Ja nisam vaš' jer ako nema mene, onda često njih pitaju nešto u vezi mojih postupaka, pa tako i o mom ulasku u politiku, kaže Kekin.