SRETNA I ZALJUBLJENA

Pjevačica Colonije Ivana Lovrić spremna za svoj veliki dan: Ovako će izgledati u bijelom

04.02.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Iako je u Coloniji od 2017. godine, o privatnom životu zgodne Miljevčanke malo se zna. Putem društvenih mreža u listopadu prošle godine otkrila je da je u vezi s ekonomistom Tinom Tarleom. Ivana Lovrić od tada više ne krije svoju sreću na privatnom planu, a ovih dana je isprobala kako će izgledati kad dođe vrijeme da kaže sudbonosno 'da'

Nedavnim je objavama na svom Instagramu profilu zbunila brojne obožavatelje. Naime, prije nekoliko dana atraktivna pjevačica grupe Colonia objavila je fotografiju u cool stylingu uz opis 'Kad me pitaju kad ću se udat' uz hashtag 'evo sutra ću'. Nekoliko dana kasnije Ivana Lovrić pokazala se u bajkovitoj vjenčanici, čime su mnogi njezini pratitelji pomislili da bira haljinu za svoj veliki dan.

Naime, Ivana je u dugogodišnjoj vezi s 29-godišnjim ekonomistom Tinom Tarleom, zaposlenom u jednoj međunarodnoj školi. Poznaju se još iz srednje škole, no ljubav se rodila u Zagrebu, gdje su oboje studirali.

'Tino je uz mene od mojih glazbenih početaka i kad god mu obaveze dopuštaju, prati me na nastupima. Odlično se uklopio u cijelu ekipu, jako sam sretna zbog toga', izjavila je ranije pjevačica pjevačica s diplomom Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

No, fanovi će još pričekati na udaju pjevačice, budući je vjenčanicu odjenula zbog angažmana na humanitarnoj reviji na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb.

  • +5
Ivana Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL