kontroverzni stihovi

Pique prvi put javno komentirao Shakirine pjesme i otkrio što mu je u ovom trenutku najbitnije

14.03.2023 u 15:55

Bionic
Reading

Prvi put nakon Shakirinog objavljivanja pjesme koja govori o njihovom prekidu, oglasio se i Pique... Iako nije spominjao njezino ime, lako je bilo zaključiti o kome govori bivši nogometaš

Vijest o prekidu nogometne zvijezde Gerarda Piquea i kolumbijske pjevačice Shakire mnoge je iznenadila jer su godinama fili pravi power couple, no ono što je uslijedilo nakon rastave zabavilo je sve ljubitelje dobre drame iz svijeta poznatih i slavnih. Nakon što je doznala za njegovu prevaru, pjevačica je krenula u osvetu, a u tome joj je pomogla zajednica njezinih obožavatelja. Četiri su pjesme koje je Shakira objavila nakon prekida sa sportašem, a u čijim tekstovima ima izravnih aluzija na bivšeg partnera. Pjesme su osvojile svjetske glazbene top ljestvice, a nogometna zvijezda prvi je put reagirala na ponašanje bivše partnerice.

Do sada Pique nije davao nikakve izjave o tekstovima pjesama, već je to učinio ironično stavivši sat Casio i govoreći o automobilu Twingo. Koristio je dva elementa koja Kolumbijka koristi u svojoj pjesmi kako bi usporedila sebe i nogometaševu novu partnericu, no sve do sad nije davao nikakve jasne komentare.

'Ljudi imaju odgovornost, posebno mi koji smo roditelji, moramo pokušati zaštititi svoju djecu. Ne želim ništa govoriti o tome, svatko donosi odluke za koje misli da su primjerene i ne želim više o tome jer na kraju krajeva samo želim da moja djeca budu dobro', rekao je bivši nogometaš Barcelone te uputio prijekor umjetnici zbog javnog obračunavanja s njim i njegovom novom partnericom Clarom Chiom.

Osvrnuo se i na roditeljstvo te napomenuo kako je sreća njegovih sinova njegov prioritet.

Komentirao je nedavnu situaciju kada se njegov sin s njime pojavio u jednom projektu, što se nije svidjelo kolumbijskoj zvijezdi. 'Ne postoji ništa na svijetu što me čini sretnijim od toga da vidim svog sina sretnog . Ali to je to. Svatko donosi odluke za koje smatra da su najbolje, a ja se trudim to učiniti na najbolji mogući način. Kad ostariš, ne postoji lekcija koja ti govori kako biti otac', rekao je nogometaš.

Iako nije spominjao novu djevojku i razloge, Pique je rekao kako se osjeća sretno te je usmjeren na vlastiti posao i rad u nogometnom svijetu dalje od uloge igrača.

  • +7
Shakira na SuperBowl-u Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia