JEDAN OD NAJDUGOVJEČNIJIH PAROVA

Pierce Brosnan i supruga Keely slave 25 godina ljubavi: 'Sretna ti godišnjica, moja smeđooka djevojko'

10.04.2020 u 23:06

Bionic
Reading

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova danas slavi 26 godina ljubavi. Glumac Pierce Brosnan i njegova voljena supruga Keely jedno drugome su putem društvenih mreža zaželjeli sretnu godišnjicu i uputili dirljive riječi

Punih 11 godina proveo je u braku s Cassandrom, a tri godine nakon njezine smrti irski glumac Pierce Brosnan upoznao je ženu koja ga je osvojila na prvu. S Keely Shaye Smith danas živi svoju bajku. Upoznali su se 1994. godine u Meksiku, a 2001. izmijenili su brašne zavjete u Irskoj, nakon čega su dobili dva sina, Dylana i Parisa.

Iako je prošlo 26 godina otkako su se 66-godišnji zavodnik i deset godina mlađa Keely upoznali, dandanas izgledaju jednako zaljubljeno, zbog čega je njihov brak inspiracija mnogim parovima i prava rijetkost u Hollywoodu.

I dok se svi pitaju koja je tajna njihovog skladnog braka, slavni 'James Bond' i njegova voljena Keely slave 26 godina ljubavi. Jedno drugome zaželjeli su sretnu godišnjicu putem Instagrama i raznježili brojne obožavatelje.

'Moj dragi anđele Keely, hvala ti što si u moj život unijela toliko ljubavi i ljepote, što si posljednjih 26 godina učinila najljepšim godinama mog života... Sretna ti godišnjica moja smeđooka djevojko', napisao je holivudski zavodnik uz fotografiju iz njihovih mlađih dana.

56-godišnja Keely također je svog voljenom suprugu javno čestitala. 'Još uvijek slavimo dan kad smo se upoznali... na plaži u Meksiku. Sretna ti 26. moja ljubavi', napisala je Keely uz datum kada su se upoznali te davne 1994.

  • +8
Pierce Brosnan s obitelji na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia