U SVEMU ZAJEDNO

Ne gube optimizam ni u teškim vremenima: Pierce Brosnan sa suprugom uživa na plaži

23.03.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Pierce Brosnan sa svojom je suprugom Keely Shaye Smith napustio je New York te se zapustio na Havaje gdje namjerava provesti nekoliko tjedana udaljen od gužvi i mogućnosti zaraze koronavirusom

Nakon što se New Yorkom krenuo širiti koronavirus te se kao i u ostatku svijeta savjetuje ostanak u domovima, glumac Pierce Brosnan spakirao je svoje kofere te odlučio otići na nešto sigurnije mjesto.

Zajedno sa suprugom Keely Shaye Smith otputovao je na Havaje, a tamo su ga snimili lokalni fotoreporteri. Holivudski zavodnik vrijeme u izolaciji namjerava provesti u kući uz ocean, a snimljen je tijekom boravka na plaži.

Oboje odjeveni u ljetnu odjeću za kupanje, Brosnan i Smith izgledali su vrlo opušteno i smireno te kao da im odmor na osami godi.

Zvijezda filmova o Jamesu Bondu pokazao je da u 67-godini i dalje održava svoju formu, a zbog neodoljivog šarma je mnogima uzor.

  • +8
Pierce Brosnan s obitelji na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Keely i Pierce sinonim su za jedan od najsretnijih i dugovječnijih brakova u filmskom svijetu, a njihova ljubavna priča tjera suze na oči. Naime, nakon što je Brosnan ostao udovac i samohrani otac, kada mu je preminula prva supruga Cassandra, mislio je da više nikada neće iskusiti ljubav. Onda je upoznao i Keely koja je sve vratila na svoje mjesto. S njom je u braku dugih 17 godina te su ponosni roditelji sinova Dylana i Parisa.

  • +3
Pierce Brosnan Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER