NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE

Petar Grašo pjevao na vjenčanju najpoznatije Hrvatice u Njemačkoj

07.08.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Miranda Čondić-Kadmenović je zvijezda popularne serije 'Nachtschwester' (Noćne sestre) koju trenutno gledaju milijuni gledatelja na njemačkom RTL-u i jedna je od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj. Glumica se vjenčala s televizijskim producentom Ottom Steinerom s kojim je u vezi dvije godine, a koji joj je na dan vjenčanja doveo Petra Grašu

Miranda Čondić-Kadmenović poznatija kao Mimi Fiedler i njezin odabranik izmijenili su u 700 godina starom dvorcu Pertenstein, koji se nalazi na jezeru između Matzinga i Traunwalchena u Bavarskoj, javlja Fenix Magazin.

Vjenčanje je izazvalo veliki interes javnosti budući da je Mimi zvijezda serije 'Noćne sestre' koja se od travnja može pratiti na njemačkom RTL-u. Na vjenčanje su stigli brojni poznati uzvanici- televizijski voditelj Hugo Egon Balder, komičar Bülent Ceylan, glumica i voditeljica Jasmin Gerat, pjevač Joey Heindle, poznati reper Kay One, modni dizajner Guido Maria Kretschmer, a goste je uveseljavao Petar Grašo kojeg je kao iznenađenje na vjenčanje pozvao suprug Otto.

'Znao je da obožavam Grašu, posebno njegovu pjesmu 'Ako te pitaju'. Ta me pjesma podsjeća na našu priču. Zato je moj dragi zvao Grašu kao gosta iznenađenja. No, kako Otto ne može baš dugo čuvati tajne, pogotovo ne godinu dana, slučajno sam doznala prije vjenčanja da Grašo dolazi na vjenčanje. Nisam žalila što sam doznala, već sam bila uzbuđena. Bilo je savršeno', ispričala je glumica.

Brojni prijatelji i članovi obitelji iz Hrvatske bili su na vjenčanju.

'Kakva bi to fešta bila bez moje hrvatske obitelji? Cijela rodbina koja živi u Njemačkoj bila je prisutna, ali mi je i iz moje Dalmacije doputovao cijeli autobus rodbine. Izgubili su glas već putujući do Njemačke i pjevajući naše pjesme', kaže Mimi.

Miranda Čondić-Kadmenović podrijetlom je iz Sviba u Imotskoj krajini. Pojavila se u brojnim njemačkim filmovima i serijama, a među najpoznatijim ulogama je ona Hrvatice Nike Banović u Tatortu, jednoj od popularnijih kriminalističkih serija u Njemačkoj. Glumila je i u serijama Die Wache, Bei aller Liebe, Alarm für Cobra 11-Die Autobahnpolizei, Grosstadrevier, Im Namen des Gesetzes.

Godine 2014. je osvojila Domovnicu, nagradu nagradu Večernjeg lista za najpopularniju hrvatsku glumicu u iseljeništvu.

Samo nekoliko tjedana nakon prekida od 54-godišnjeg Bernharda Bettermanna, njemačkog glumca i TV liječnika počela je vezu s Ottom Steinerom koji živi u Münchenu i otac je četvero djece. Mimi ima 17-godišnju kćer.

Izvor: Društvene mreže
  • +6
Petar Grašo Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić