PONOSNI RODITELJI

Modno usklađeni Petar Grašo i Hana Huljić stigli u Beograd na dodjelu nagrada

25.01.2023 u 23:15

Bionic
Reading

Regionalna dodjela glazbenih nagrada Music Awards Ceremony, MAC 2023 koja se održava u beogradskoj Štark Areni, privukla je mnoga poznata lica, a među njima je bio i poznati domaći glazbeni par, Petar Grašo i Hana Huljić

Dvoje glazbenika privlačili su poglede na crvenom tepihu odlučivši se za klasik kad se radi o svečanim modnim kombinacijama - crnu boju.

Grašo se odlučio za ležerniju varijantu u crnom sakou, crnim trapericama i tenisicama, dok je Hana nosila haljinu maxi duljine s tankim naramenicama također u crnoj boji i trendi sandalama s remenčićima.

Kosu je stilizirala u pomalo retro stilu, a look je nadogradila i zanimljivim naušnicama.

  • +4
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

MAC 2023. i ove je godine okupio brojne regionalne zvijezde.

'Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, moje supruge i najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati. Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri, četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije', rekao je Petar na ceremoniji dodjele nagrada, piše 24 sata.

Podršku Tončiju Huljiću u ulozi voditelja dala je i njegova supruga Vjekoslava koja je također stigla u Beograd.

Kako se pisalo, Hana i Petar planiraju krstitke njihove kćeri kojoj su dali jedinstveno i upečatljivo ime Alba i to 19. veljače u Splitu.

Djevojčica je rođena u srpnju prošle godine, a par se vjenčao u Splitu prošle godine 19. veljače u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja pa bi se krstitke održale baš na njihovu prvu godišnjicu braka.

Prema nekim spekulacijama i obilježavanje krstitki bi se moglo održati u Grašinom bivšem restoranu, gdje su u veljači prošle godine proslavili i vjenčanje.

Inače, par je za svoju kćer odabrao originalno ime sa snažnim značenjem. Ime Alba mogu nositi i dječaci i djevojčice, a potječe od latinske riječi 'albus', što znači 'bijelo' ili 'svijetlo'.