svestrani brazilac

Pedro Soltz u ulozi u kakvoj ga još nismo vidjeli

18.07.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Manekenka Iris Cekuš i njen suprug, brazilski model i lanjski pobjednik hrvatskog 'Plesa sa zvijezdama' u ožujku su postali roditelji drugog djeteta, djevojčice kojoj su dali ime Isabella Marie Soltz

Od kad se obitelj proširila, Pedro Soltz gotovo svakodnevno pokazuje koliko uživa biti tata i nježne trenutke sa svojom djevojčicom. Osim toga, na Instagramu pratitelje redovito obajveštava o svojim poslovnim pothvatima, vježbanju i drugim svakodnevnim aktivnostima.

Danas je u Instagram pričama osvanuo kao majstor od roštilja. 'Summer chef', opisao je sam sebe suprug manekenke Iris Cekuš. Brazilac je ranije objasnio kako je njemu i supruzi bilo mnogo teže organizirati privatni i profesionalni život kad im se rodila prva djevojčica Lara. Živjeli su u Italiji, Hrvatskoj, Brazilu, Sjedinjenim Državama, a putovanja s bebom bila su komplicirana. Zato su se prije osam godina skrasili u Hrvatskoj.

'Imao sam toliko ludih iskustava poput zaglavljivanja u planini, plivanja s morskim psima, snimanja pod vodom po cijeli dan, putovanja po pustinji, ronjenja u ledenoj vodi. Ne volim razmišljati o tome što bi bilo kad bi bilo. Ovako me to dovelo do svega što sam sada i što imam sada, a to je lijep život s mojom predivnom obitelji', ispričao je ranije za tportal.

Pedro Soltz Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL