NEODOLJIVA ISABELLA

Nova objava Pedra Soltza raznježila sve: 'Koja mala čupavica!'

28.04.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Fotografije malih beba izazivaju posebne reakcije na profilima poznatih osoba, pa ništa drugačije nije bilo ni za očekivati kada je najpoznatiji hrvatski zet, maneken Pedro Soltz na svom Instagramu objavio novi selfie na kojem je s mlađom kćerkicom

Prije nešto manje od dva mjeseca na svijet je stigla malena Isabella Marie Soltz, drugo dijete manekenskog para Iris Cekuš i Pedra Soltza, i u tom trenutku njihovu kćer Laru učinila najponosnijom starijom sestrom.

Zahvaljujući današnjem načinu života i društvenim mrežama, trudnoću Iris Cekuš pratili smo do kraja, a ponosni suprug i otac s nestrpljenjem je odbrojavao do rođenja malene Isabelle.

Iako u posljednje vrijeme ima pretrpan raspored, te je često na putu, najpoznatiji hrvatski zet, maneken i pobjednik prošle sezone 'Plesa sa zvijezdama' Pedro Soltz uvijek pronađe vrijeme da ga provede sa svojim curama i te trenutke rado zabilježi mobitelom.

Tako je bilo i sada, kada je Pedro objavio selfie na kojem su on i Isabella nakon jutarnjeg buđenja. Na reakcije nije trebalo čekati dugo. Plesačica Gabriela Pilić mu je napisala 'Ma daaaaj je li realnaaa', a jedan od komentara, koji je najbolje opisao malenu Isabellu bio je: 'Koja mala čupavica!'

Malena Isabella Marie rođena je s dugom i gustom tamnom kosicom zbog koje nitko na nju ne može ostati ravnodušan, a posebno su ponosni njezini roditelji i starija sestra.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iris Cekuš i Pedro Soltz upoznali su se 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, vjenčali su se prije šest godina i nastavili zajednički život u Zagrebu, a da nakon 11-godišnje Lare čekaju drugo dijete, objavili su u studenom prošle godine.