lago di como

Pedro Soltz pobjegao u Italiju, a Franka zaključila: 'Lako tako'

19.04.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Nakon odrađene nedjelje u 'Plesu sa zvijezdama' Pedro Soltz otputovao je u Italiju, točnije u Lago di Como gdje je spojio ugodno s korisnim. Njegova supruga Iris ostala je doma s kćerkicama, a Pedro se vratio poslu modelinga

Najpoznatiji 'hrvatski Brazilac' otputovao je u Italiju, a radne obaveze u Lago di Como nisu mu teško pale. Pedro Soltz ne skriva koliki je ljubitelj putovanja, a posebice onih kada može spojiti ugodno s korisnim.

Model kojeg bismo mogli nazvati i influencerom sa svojom je zajednicom pratitelja na Instagramu podijelio kratke isječke kako izgleda njegov radni dan u Italiji, a osim posla pronašao je i vremena za uživanje na suncu. Osim u ljepotama susjedne nam Italije, nije odolio ni talijanskim užitcima: pizzi i espressu!

Komentirati koliko mu zavide nisu preskočili brojni pratitelji, ali ni prijateljice Gabriela Pilić i Daria Lorenci koje svoje dane provode trenirajući za 'Ples sa zvijezdama'. Pedrov provod u Italiji komentirala je i Franka Batelić napisavši 'Lako tako', aludirajući u šali kako je lako uživati u Italiji dok je supruga doma.

Zezanciji nije odoljela ni Iris Cekuš koja je otkrila kako su 'doma u skoku u razvoju', na što je Franka odgovorila da su 'oni u zubićima' otkrivši detalj o razvoju svoje kćerkice.

Naime, Pedro i Iris su sredinom ožujka dočekali svoju novu djevojčicu Isabellu Marie, a ponosni roditelji sretne su vijesti rado podijelili sa svojim pratiteljima i prijateljima na Instagramu.

'Ovaj vikend smo napravili gender reveal, saznali da je curica, iako sam ja jako htio da bude dečko kako bismo malo izbalansirali hormone doma. Ali došla je curica i jako smo sretni. Izgleda da sam dizajniram da budem među ženama', rekao je Pedro za Story.hr nekoliko mjeseci prije rođenja djevojčice.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL