STIGAO NASLJEDNIK

Peđa Grbin ima razloga za slavlje: Supruga Altana rodila mu je sina, a poznato je i ime

11.06.2021 u 08:59

Bionic
Reading

Svoju vezu Altana Hodžić i Peđa Grbin ozakonili su 2017. nakon dvije godine hodanja, a sada im je, kao najljepši dokaz njihove ljubavi, stigao i nasljednik kojem su dali ime Viktor

Kako donosi Jutarnji list, predsjednik SDP-a Peđa Grbin jučer je postao otac malenog dječaka, kojem su on i njegova supruga Altana dali ime Viktor. Iako nije mogao biti na porodu sa suprugom, u jednoj zagrebačkoj bolnici, liječnici su mu ipak dozvolili da nakratko vidi sina.

Da će postati roditelji s javnosti su podijelili još u veljači, otkrivši kako im se trudnoća napokon ostvarila. 'Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo', rekao je tada isto za Jutarnji list Peđa Grbin.

Altana i Peđa Grbin Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Inače, Peđa Grbin vjenčao se sa Altanom Hodžić, s kojom je tada bio dvije godine u vezi, u listopadu 2017. u pulskoj Gradskoj vijećnici. Vijest o novom bračnom statusu današnjeg predsjednika SDP-a objavila je Sabina Glasovac. Kolege Peđu Grbina nazivaju Mrvicom, šaleći se na račun njegove visine jer je visok 2,10 centimetara, pa je tako i tadašnji stranački kolega Bojan Glavašević na svom profilu na Twitteru objavio: 'Oženio nam se Mrvica!'

Grbinova supruga Altana je završila trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Kragujevcu. Radila je u pulskoj Općoj bolnici te nakon toga na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju u KBC-u Zagreb.