predstavljanje 'ega' hippy gardena

Velike životne promjene joj gode: Ivana Paradžiković blista u elegantnom izdanju

10.06.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Spektakularan parfem, ulje za tijelo i vino Port of Grimalda ujedinjeni su u zajedničku priču modne kuće Hippy Garden koja je u zagrebačkom hotelu Esplanade okupila brojna poznata lica. Među njima bilo je nemoguće ne zamijetiti voditeljicu Ivanu Paradžiković koja je u elegantnom izdanju doslovce blistala

Ekskluzivna promocija limitirane serije parfema 'Ego' - za duh dušu i tijelo modne kuće Hippy Garden okupila je popriličan broj poznatih lica. Tako su predstavljanje parfema koje se održalo u Esplanade hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna, glamura i stila bio povod za druženje Vanni, Borni Kotromanić, , Tončici Čeljuski, Perici Bukić, Josipi Pavičić, Sanji Agić, Ani Miščević, Ivani Paradžiković i ostalima.

Pažnju je posebno privukla Ivana Paradžiković koja je izgleda doista sjajno. Čini se kako omiljenoj voditeljici trenutne velike životne promjene doista gode. Naime, prije mjesec dana sve je iznenadila odlaskom s Nove TV i napuštanja emisije 'Provjereno' kojoj je bila i zaštitni znak. Posljednjih tjedan dana Ivana je bila jako zaposlena, a odlazak s malih ekrana iskoristila je za učenje i usavršavanje. Naime, prije nekoliko dana pohvalila se diplomom magistrice. Naime, Ivana je završila fakultet na Sveučilištu Sjever u Koprivnici, gdje je u ruke dobila diplomu za Odnose s javnostima, a time se i pohvalila na Instagramu.

  • +8
Predstavljen 'Ego' Hippy Garden-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije Hippy Garden

Ivana za sreću i veselje doista ima razloga, a u hotelu Esplanade oduševila je u elegantnoj smeđoj haljini na preklop s blago naglašenim strukom te sandalama visokih potpetica.

Ženski miris Ego koja se nalazi u glamuroznoj bočici boje zlata te osvaja senzualnim notama djelo je inovativne i talentirane umjetnice Đurđice Vorkapić koja stoji iza brenda Hippy Garden. Kompozicija parfema Ego osvaja privlačnim i slatkim notama koje podsjećaju na poslasticu 'šećernu vatu' te mirisa grožđa sorte Isabella, no ipak s mnogo mističnijim i senzualnijim prizvukom. U početku snažan i intenzivan, parfem se razvija u mekan i nježan ukras egzotične zavodnice stvarajući delikatni veo mirisa koji se razvija kroz sate.

  • +2
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL