PRVI PUT OTAC

Peđi Grbinu ostvaruje se velika želja: Na ljeto stiže sin

04.02.2021 u 19:04

Bionic
Reading

Šef SDP-a, 41-godišnji Peđa Grbin i njegova deset godina mlađa supruga Altana Hodžić Grbin na ljeto će postati roditelji, a sretnu vijest potvrdio je sam Grbin, koji inače nerado govori o privatnim temama

'Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo', rekao je za Jutarnji list Grbin koji je od 2017. u braku s Altanom Ati Hodžić koja je po struci medicinska sestra.

'Supruga treba roditi početkom ljeta, a nedavno smo saznali da nosi dečkića', otkrio je Grbin i dodao kako je prije nekoliko dana osjetio neopisivu sreću ugledavši na ultrazvuku kako sin maše rukicama.

Vijest o trudnoći nije iznenadila Grbina i suprugu, jer već dugo pokušavaju i nadaju se djetetu.

'Stoga smo presretni što nam se želja napokon ostvaruje', priznao je Grbin.

  • +5
Peđa Grbin i Altana Hodžić Grbin Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Sudbonosno 'da' svojoj izabranici Peđa Grbin izrekao je u listopadu 2017. u pulskoj Gradskoj vijećnici nakon dvije godine veze.

Vijest o novom bračnom statusu saborskog zastupnika najprije je objavila Sabina Glasovac. Kolege Peđu Grbina nazivaju Mrvicom, šaleći se na račun njegove visine jer je visok 2,10 centimetara, pa je tako i tadašnji stranački kolega Bojan Glavašević na svom profilu na Twitteru objavio: 'Oženio nam se Mrvica!'

Grbinova supruga Altana je završila trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Kragujevcu. Lijepa plavuša radila je u pulskoj Općoj bolnici te nakon toga na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju u KBC-u Zagreb.