izazvala lavinu komentara

Pamela Anderson o pojavljivanju bez šminke: 'Nisam mislila da će itko primijetiti'

06.11.2023 u 12:38

Bionic
Reading

Kad se ovog rujna Pamela Anderson u Parizu pojavila bez šminke, svijet je na trenutak zanijemio, a onda je odjednom krenula bujica komentara. I dok neki nisu podržali njezin potez, mnogi su pohvalili Pamelinu hrabrosti i odluku da na slikovit način javnosti pokaže svoje 'pravo ja'

Nekadašnji seks simbol Pamela Anderson drugu je polovicu godine obilježila velikim koracima izdavši svoju autobiografiju u kojoj je ispričala svoju priču o odrastanju u Hollywoodu. Osim toga, njezino pojavljivanje u rujnu na Tjednu mode u Pariz izazvalo je lavinu reakcija!

'Kod kuće sam bez šminke, pa zašto ne i na Tjednu mode u Parizu? Zaista nisam znala da će to itko primijetiti, ali drago mi je da je to postala pozitivna poruka', rekla je za People u novom intervjuu.

U svojim je dvadesetim godinama poznata plavuša živjela trpeći brojne predrasude o plavušama, a često se susretala i sa seksualnim uznemiravanjem. O svemu je progovorila u svojoj autobiografiji u kojoj je ispričala kako se nosila s titulom seks simbola.

Danas Anderson živi meditirajući i uzgajajući vlastitu hranu, a takav smirujući način života naveo ju je da shvati starenje i promjenu izgleda kao dio života. Upravo takvim razmišljanjem došla je do zaključka da se žene ne bi trebale sramiti svojih bora.

'Uzaludna je jurnjava za mladošću. Sve što možemo učiniti je prigrliti ono što jesmo u trenutku u kojem jesmo, i biti u redu s time gdje nam sada noge stoje', rekla je Anderson.

Njezinu hrabru odluku da na najvažniji modni događaj dođe posve prirodnog look-a pohvalili su mnogi, među kojima je i Jamie Lee Curtis koja nije skrivala oduševljenje: 'Pamela Anderson stigla je na Tjedan mode, na kojem se uvijek puno očekuje od žena, i zauzela svoje mjesto u publici bez ikakve šminke na svom licu. Toliko sam impresionirana, ali i potresena ovim činom njezine hrabrosti i pobune', komentirala je glumica.

Unatoč brojnim estetskim operacijama, Anderson je sada zauzela stav da je posve u redu biti 'ogoljena' lica, iako to ne znači da se zauvijek pozdravila s kozmetičkim preparatima: 'Ne protivim se tome, samo ne želim igrati igru. I bio je dobar osjećaj pogledati se u ogledalo i reći: 'Dobro sam i ovako'', rekla je zvijezda Spasilačke službe.

Zvijezda kultne serije 'Baywatch'

Kosi dvorište, šiša živicu: Pamela Anderson u novoj modnoj kampanji

Pogledaj galeriju