ne skriva znakove starenja

Minimalističko izdanje: Pamela Anderson zablistala u potpuno prirodnom looku

28.09.2023 u 09:40

Bionic
Reading

Slavna 56-godišnja glumica odlučila je prigrliti svoj prirodan izgled te je na pariškoj reviji The Rowa oduševila u minimalističkom izdanjom

Pamela Anderson još je jednom zablistala u posve prirodnom looku bez puno šminke i tako ostala dosljedna sebi nakon nedavne odluke da će s ponosom prestati skrivati sve znakove starenja.

Svoje najnovije minimalističko izdanje prikazala je pariškom Tjednu mode i modnoj reviji The Rowa. Na njoj se pojavila u elegantnoj kombinaciji trendi predimenzionirana odijela, pripadajućih krojenih hlača u tamno sivoj nijansi i sa suptilnim bijelim prugicama te do grla zakopčanoj otmjenoj bijeloj košulji.

Kao i većina ljepotica koje iz prvih redova prate najpoželjnije modne revije, slavna glumica svoj je stajling uspješno uskladila s jednostavnim stilom omiljenog američkog brenda.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, osim pogođenog stajlinga, Pamela Anderson još je jednom pogodila i isticanjem svoje prirodne ljepote, noseći tek suptilni ruž u nijansi breskve i nježnog svjetloružičastog sjenila na očima.

Sve je zaokružila glamuroznom crvenom manikurom koja se isticala na kraju njenih dugih rukava i tvorila efektan kontrast s čitavim outfitom.

Zvijezda serije 'Baywatch' još je ranije istaknula kako za svoje odbacivanje šminke ima dirljiv razlog. Naime, nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke, odlučila je da je došao kraj skrivanju bilo kakvih nesavršenosti.

'Svi počnemo izgledati malo smiješno kad ostarimo. Sama sebi se pomalo smijem kad se pogledam u ogledalu i kažem: 'Wow, ovo mi se stvarno događa''. To je putovanje', poručila je glumica.