SRUŠILA VLASTITI REKORD

Pamela Anderson i dalje vjeruje u ljubav: Iza sebe ima četiri supruga, ali i pet propalih brakova

03.02.2020 u 17:23

Bionic
Reading

Glumica Pamela Anderson u tajnosti se vjenčala 20. siječnja za filmskog producenta Jona Petersa. Dojmovi s intimne ceremonije, na kojoj su bili njezini sinovi Dylan i Brandon, nisu se još ni slegli, a par je odlučio krenuti svatko svojim putem, samo 12 dana nakon što su oboje uplovili u peti brak

Zvijezda serije 'Baywatch', 52-godišnja Pamela Anderson, ima jedinstvenu i bogatu povijest romansi. Sa svojim sada već bivšim suprugom, 74-godišnjim Jonom Petersom, Pamela je prema pisanju američkih medija bila u vezi tijekom osamdesetih godina.

Između te romanse i 12-dnevnog braka, Pamela je u bračne vode uplovljavala četiri puta, a Peters joj je bio četvrti muž.

Za glazbenika Tommyja Leeja udala se četiri dana nakon što su se upoznali

Možda i prije nego je sredila vjenčane papire, Anderson se sada bavi papirima za razvod, no ekspresnije od ovoga razvoda bilo je njezino prvo vjenčanje 1995. godine za bubnjara benda Mötley Crüe Tommyja Leeja. Vjenčali su se četiri dana nakon upoznavanja.

Javnost se nije morala dugo zabavljati na račun ove nevjerojatne kemije koje ih je natjerala u brak nakon 96 sati poznanstva, jer je nedugo nakon vjenčanja par priuštio novu zabavu za mase u obliku kućnog video uratka.

Brak je potrajao tri godine, a u njemu su Anderson i Lee dobili dva sina, Brandona i Dylana.

Prema navodima časopisa People, razvod je uslijedio nakon fizičkog napada Leeja na Pamelu, zbog čega je roker proveo šest mjeseci iza rešetaka.

U nekom trenutku par se ponovno zbližio, ali su se opet razdvojili 2001. godine, a priča Pamele i Tommyja ni tu ne završava. Ponovno zbližavanje zbilo se 2008. godine i čak su ponovo počeli živjeti zajedno, ali ubrzo nakon što su najavili svoje pomirenje konačno su se razišli.

S Kidom Rockom se dva puta zaručila, a samo jednom su stali pred olltar

U međuvremenu je Pamela uplovila u još dva braka.

S glazbenikom Kidom Rockom počela se viđati 2001. godine, sljedeće su se godine i zaručili, a zaruke su pukle 2003. godine. Tri godine kasnije ponovno su se zaručili i ovoga puta vjenčali. U kratkom braku par je trpio zbog velikog publiciteta oko Pameline trudnoće i pobačaja, a ubrzo nakon toga, 2007. godine su se razveli zbog, kako su naveli, nepomirljivih razlika.

Prvi brak s Rickom Salomonom potrajao je 10 tjedana, a drugi manje od godinu dana

Te iste godine kad se razvela od Rocka, Anderson je u emisiji Ellen DeGeneres otkrila da se zaručila za filmskog producenta Ricka Salomona. Vjenčali su se te iste 2007. godine u Las Vegasu, a za nepunih deset tjedana Anderson je podnijela zahtjev za razvod, zbog nepomirljivih razlika.

Samo nekoliko dana kasnije par je viđen u zajedničkoj kupovini, a Anderson je izjavila kako su usred faze mirenja. To mirenje je završilo tako da su oboje podnijeli zahtjev za razvod, a ovoga puta oboje su kao razlog naveli prevaru. Brak je u veljači 2008. i službeno poništen.

Zvijezda 'Baywatcha' ponovno se 2013. ukazala kod Ellen DeGeneres i otkrila da su ona i Salomon 'prijatelji s povlasticama'. Ne otkrivajući točan datum, Anderson je 2014. godine objavila kako se ponovno vjenčala sa Salomonom, a iste je godine ponovno podnijela zahtjev za razvod braka, koji je službeno okončan 2015. godine.

  • +9
Brakovi Pamele Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S Jonom Petersom srušila je vlastiti rekord, brak je potrajao 12 dana

Sa svojim posljednjim suprugom Jonom Petersom, Anderson je prema pisanju The Hollywood Reportera (THR) izlazila prije više od trideset godina, a veza im se ponovno rasplamsala nekoliko mjeseci prije nego što su 20. siječnja ove godine na tajnom vjenčanju u Malibuu sklopili brak.

Peters, koji je do Pamelinog rođenja 1967. godine već bio u drugom braku, i do njihovog vjenčanja brakove sklapao još dva puta, izjavio je kako cijeli život otkako ju je upoznao čeka Pamelu.

'Svuda okolo su prekrasne djevojke. Mogao sam birati, ali 35 godina sam želio samo Pamelu. Čini me divljim, na dobar način. Inspirira me. Štitim je i postupam prema njoj onako kako samo ona to zaslužuje', rekao je o svojoj petoj odabranici Peters.

U izjavi za THR, Anderson se pjesnički osvrnula na Petersa i brak.

'Jon je originalni 'loši dečko' Hollywooda / neusporediv s bilo kim / volim ga duboko kao obitelj. Njegov me život strašio. Previše toga za djevojku poput mene. Sad kad sam vidjela više od života sam shvatila da je cijelo vrijeme uz mene. Nikad me nije iznevjerio / sada sam spremna, i on je spreman / razumijemo se i poštujemo jedno drugo / bezuvjetno se volimo / ja sam sretna žena / ovo je dokaz da Bog ima plan za nas', napisala je u izjavi Pamela.

Niti dva tjedna kasnije THR objavljuje novu Pamelinu objavu vezanu uz posljednji brak.

'Razilazimo se kako bismo procijenili što želimo od života i jedno od drugoga stoga bismo cijenili vašu podršku', stoji u priopćenju Pamele Anderson.

  • +7
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia