NOVA ROMANSA

Brzo je prebolio Pamelu Anderson: Francuski nogometaš zbog ove je djevojke doletio u London samo na jednu noć

07.10.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Adil Rami, francuski nogometaš koji se nedavno našao u središtu skandala zbog prekida s glumicom Pamelom Anderson i navoda da ju je varao s raznim djevojkama, nije dugo čekao do nove romanse. Sada je uhvaćen tijekom izlaska s britanskom reality zvijezdom, zbog koje je u London došao samo na jednu noć

Prije tri mjeseca prekinuo je dvogodišnju vezu s glumicom Pamelom Anderson, a sada je nogometaš Adil Rami ponovno zaljubljen.

Barem tako tvrde britanski tabloidi, čiji su fotografi uhvatili 33-godišnjeg sportaša u izlasku s reality zvijezdom Chloe Sims. Francuski sportaš navodno je samo na jednu noć doletio iz Pariza u London kako bi četiri godine stariju starletu izveo na prvi spoj.

  • +2
Adil Rami i Chloe Sims Izvor: Profimedia / Autor: OLD BOY'S CLUB - TIMMIE / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plavokosa Chloe dotjerana je stigla u restoran u središtu Londona, u crnom outfitu od glave do pete, a elegantno se odjenuo i nogometaš koji je očito jako zagrizao za reality zvijezdu. Nakon što su se bolje upoznali na romantičnoj večeri, par se u visokom terencu na stražnjem sjedalu u pratnji vozača odvezao u nepoznatom smjeru.

Jutro nakon, Rami je zbog klupskih obveza morao natrag za Tursku gdje trenutno igra za Fenerbahçe.

Podsjetimo, Rami se nedavno našao u središtu skandala, nakon što ga je Anderson optužila za fizičko zlostavljanje ali i prevare s raznim djevojkama. O svemu tome, nogometaš se nije javno očitovao.