SOFIA URBIETA

Pale su i ružne riječi: Vanessa Bryant uzvratila svojoj majci nakon teških optužbi

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 23.09.2020 13:05
  • Objavljeno 23.09.2020 u 13:05
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je njezina majka Sofia Urbieta na televiziji iznijela strašne optužbe na njezin račun, tvrdeći kako ju kćer želi izbaciti iz kuće koju joj je poklonio njezin pokojni zet Kobe Bryant, svoju stranu priče odlučila je ispričati i sama Vanessa Bryant. Čini se nije baš sve kako je Sofia rekla...

U intervjuu kojeg je dala za televizijsku kuću Univision, točnije za El Gordo y La Flaca, majka Vanesse Bryant, Sofia Urbieta, iznijela je teške optužbe na račun svoje kćeri. Ona tako tvrdi kako joj je slavna kći rekla da mora napustiti kuću u kojoj je do tada živjela, iako je, kako kaže, tu istu kuću njoj poklonio njezin zet, pokojni Kobe Bryant. No, u vlasničkim papirima ta priča ne drži vodu, budući da se kao vlasnica navodi Erika Williams, krsna kuma Kobeovih kćeri Natalie i Bianke.

Uz to dodala je kako joj je kćer uzela i prodala i njezin automobil, nakon čega je Vanessa Bryant odlučila ispričati svoju stranu priče, koja je poslala službeno priošćenje E! Newsu.

'Moj suprug i moja kćer preminuli su u stravičnoj nesreći, sasvim nenadano, a moja majka se usuđuje davati televizijski intervju u kojem me ocrnila, glumeći patnicu i brišući suze dok priča o automobilu i kući koja nije niti bila njezina. Sakrila je sav dijamantni nakit, ispraznila stan koji sam joj dala i sklonila sav namještaj u skladište kako bi pokazala da jadna nema ništa', stoji u izjavi Vanesse Bryant koja potom otkriva i kako su je ona i Kobe posljednjih 20 godina financirali, a ona je to nastavila i nakon suprugove smrti, dajući joj mjesečni iznos.

'Suprotno prijašnjim napisima, ona nije bila tu ni fizički kako bi pružila mojim kćerima podršku u trenucima kada smo ostali bez supruga i oca i kćeri i sestre. Što dalje gledam vidim što je najvažnije mojoj majci, i to me boli. Nadam se da će svi medijski istupi o našem odnosu ovdje završiti.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!