TEŠKA SITUACIJA

Pet mjeseci nakon smrti supruga i kćeri Vanessa Bryant blokirala sve stranice s imenom Kobea Bryanta: 'Morala sam to napraviti kako bih krenula dalje'

16.06.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Krajem siječnja u tragičnoj je helikopterskoj nesreći preminuo NBA košarkaš Kobe Bryant s 13-godišnjom kćeri Gigi. Odlazak supruga, kćeri, oca i sestre izuzetno je teško i traumatično iskustvo za ostale članove obitelji, pa je udovica Vanessa Bryant odlučila blokirati sve fan stranice s imenom Kobea Bryanta

Nakon što je krajem siječnja ostala bez supruga Kobea Bryanta i kćeri Gigi, Vanessa Bryant smogla je snage i u nekoliko se navrata obratila javnosti. Pojavila se shrvana na komemoraciji i održala govor u čast voljenom suprugu, a potom otvorila svoj Instagram profil kako bi se zahvalila svim obožavateljima iz svijeta na potpori i riječima utjehe koje su stizale.

Udovica NBA legende i njezine ostale tri kćeri, uključujući najstariju Nataliju, pokušale su nastaviti dalje sa životom, no jedna stvar im je, priznala je Vanessa Bryant, posebno smetala.

Brojni su obožavatelji legendarnog košarkaša na društvenim mrežama napravili fan profile koji se broje u tisućama. Vanessa se stoga odlučila na drastičan potez i blokiralae sve stranice na kojima se spominju imena Kobea i Gigi Bryant. Nakon toga, Vanessa se još jednom obratila javnosti i zamolila za razumijevanje.

‘Natalia i ja morali smo blokirati fan stranice jer je teško doći online i stalno viđati fotografije naših voljenih, Gigi i Kobea. Blokiranje fan stranica pomoglo je u promjeni algoritma. Sve vas volimo, ali molimo vas da shvatite da smo to trebale učiniti kako bismo mogle krenuti dalje, ne zato što vas ne cijenimo’, napisala je.

Nakon toga mama i kći zatvorile su svoje profile na Instagramu za javnost.