PISMO KOJE NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM

Udovica Kobea Bryanta povodom njegovog 42. rođendana otvorila dušu i ponovno rasplakala fanove diljem planeta

24.08.2020 u 12:00

Bionic
Reading

Nedavno tragično preminuli košarkaš Kobe Bryant ovih bi dana imao poseban razlog za slavlje. Povodom njegova 42. rođendana, najtežeg do sada jer ga nema, udovica Vanessa Bryant posvetila mu je emotivno pismo koje milijunima tjera suze na oči

Kada je u siječnju ove godine iznenada u helikopterskoj nesreći preminuo NBA legendarni košarkaš Kobe Bryant, zajedno sa svojom 13-godišnjom kćerkicom Gigi, svijet je ostao u šoku. Najveću tugu proživjela je, te još uvijek proživljava, njegova obitelj.

Dugogodišnja supruga Vanessa Bryant pokušava ostati čvrsta i jaka radi svoje tri ostale kćerkice koje je dobila s Kobeom, no na neke dane hrabroj je Amerikanki posebno teško.

Jedan od takvih dana bio je u nedjelju, kada bi proslavljeni košarkaš slavio svoj 42. rođendan. Prvi rođendan otkako su zajedno, a da Kobea nema, u Vanessi je izazvao nespokoj i žalost.

Preminulom suprugu posvetila je stoga poduže emotivno pismo na društvenim mrežama, uz brojne fotografije i videe na kojima se prisjeća kako je bio talentiran sportaš, brižan otac i najbolji suprug.

'Sretan ti rođendan. Volim te više nego što mogu opisati. Voljela bih da ste ti i Gigi sada ovdje da zajedno slavimo. Voljela bih da ti mogu spremiti omiljenu hranu i rođendansku tortu. Sve mi nedostaje. Tvoji veliki i snažni zagrljaji, široki osmijeh, glasno pričanje. Sve što smo zajedno prolazili. Jednostavno želim da si ovdje', započela je gospođa Bryant pa dodala:

'Voljela bih kada bih mogla iznenaditi naše kćeri i reći im da tata i sestra dolaze kući. Naši su životi toliko prazni bez vas. Koliko god me sva ta tragedija tjera u plač, pokušavam ostati hrabra i smijati se radi naših kćerkica koje su ovdje sa mnom. Nisam ja ona jaka, one su jake i one me drže na životu. Ljuta sam jer si ti otišao prvi, a oduvijek sam sebično željela ja biti ta koja će prva otići. Sve samo da ne moram doživjeti ovu noćnu moru i osjetiti takvu bol. Ti si trebao oplakivati mene. Gigi je trebala biti ovdje sa svojim sestrama, a ja tamo negdje gore. Toliko je toga što vam nisam stigla reći i pokazati', pisala je nadalje slomljena Vanessa.

Svoju je poruku suprugu kojeg će voljeti zauvijek, završila divnim riječima, a sve skupa milijunima je diljem svijeta donijelo suze na oči.

Poruka puna ljubavi, tuge i iskrene ljutnje zbog svega što prolazi posljednjih osam mjeseci, nikoga nije ostavila ravnodušnim.