'THE STAIRCASE'

Ovu ponudu nije mogao odbiti: Nakon punih 26 godina izbivanja, na male ekrane vraća se Harrison Ford

22.11.2019 u 14:09

Bionic
Reading

Nakon što je više od dva desetljeća proveo snimajući isključivo filmove za kino dvorane, 77-godišnji Harrison Ford, na radost mnogobrojnih obožavatelja, prihvatio je ulogu u seriji čiji je scenarij napravljen po istinitom događaju

U televizijskoj adaptaciji 'The Staircase' glumit će i 77-godišnja holivudska legenda Harrison Ford, kojemu je ovo prvi televizijski angažman nakon nevjerojatnih 26 godina izbivanja s malih ekrana. Riječ je o seriji napravljenoj po stvarnom događaju, točnije suđenju američkom piscu Michaelu Petersonu optuženom 2001. za ubojstvo svoje žene.

  • +4
Harrison Ford Izvor: EPA / Autor: Emilio Naranjo

Osim što će glumiti, Harrison Ford biti će, zajedno s Antoniom Campsom i izvršni producent, a sve bi trebalo biti producirano od strane televizije Annapurna.

Inače, orginal 'The Staircase' je objavljen još 2004., a u njemu je detaljno ispričana priča o suđenju piscu za ubojstvo njegove supruge Kathleen, za koju je on tvrdio da je preminula nakon što je pala niz stepenice, dok je policija tvrdila kako je on isplanirao i inscenirao sve kako bi izgledalo kao nesreća.

The Staircase | Official Trailer [HD] | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Michael Peterson osuđen je 2003., a novo suđenje dopušteno mu je 2017., nakon što je zatražio da mu se smanji kazna i da ga se tereti za ubojstvo bez predumišljaja, nakon čega je oslobođen.

Posljednji angažman Harrisona Forda u nekom serijalu bio je 1993. u 'Kronike mladog Indiane Jonesa', gdje je glumio stariju verziju slavnog arheologa.