HOLIVUDSKI VETERAN

Brižan otac: Harrison Ford u opuštenom druženju sa 17-godišnjim sinom

14.05.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Obiteljski život uvijek mu je bio na prvom mjestu, a iako iza sebe ima dva propala braka, Harrison Ford nikada nije zapostavio svoju djecu i unuke. Ovih dana viđen je u društvu 17-godišnjeg sina Liama, kojeg je posvojio nakon što se oženio za dugogodišnju partnericu Calistu Flockhart

Iako ga se rijetko može vidjeti u opuštenim trenucima jer u slobodno vrijeme izbjegava doticaje s medijima, holivudski veteran Harrison Ford ovih je dana uslikan sa svojim 17-godišnjim sinom Liamom. Liam je inače sin glumice Caliste Flockhart, kojeg je posvojila nedugo prije negoli je započela vezu s Fordom.

Nakon što su dugogodišnji partneri stali pred oltar, i Ford je posvojio Liama, a njihov odnos oduvijek je bio poseban. 'Harrisonu i Calisti obitelj je na prvom mjestu. Njihov život prije i poslije vjenčanja isključivo je fokusiran na Liama', otkrio je svojedobno izvor blizak paru.

  • +4
Harrison Ford sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je zaista tako, dokazuju i najnovije fotografije na kojima 75-godišnjak odlazi u kupovinu odijela s Liamom. Glumac je pritom bio vrlo dobro raspoložen te je strpljivo pomogao sinu da izabere ono što mu najbolje odgovara.

Zvijezda filmova 'Indiana Jones' u sretnom je braku s glumicom koja se proslavila ulogom Ally McBeal u istoimenoj televizijskoj hit seriji, a unatoč 22-godišnjoj dobnoj razlici savršeno se nadopunjuju i funkcioniraju.

Njihova veza započela je još 2002. kada su se upoznali na dodjeli Zlatnih globusa, a iako je on tada još bio u braku, nije odolio mladoj kolegici. Par je svoju vezu dugo krio od javnosti, vjerojatno i zbog toga što je Ford u to vrijeme još uvijek bio službeno u braku s drugom suprugom, scenaristicom Melissom Mathison, iako gotovo godinu dana već nisu živjeli zajedno.

No glumac nije mogao dugo šutjeti o tome. 'Zaljubljen sam', otkrio je magazinu Hello! 2003. godine. 'Romantična ljubav nešto je što svatko želi u životu. Sretan sam što sam se ponovno zaljubio.'

  • +6
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Romantična ljubav trajala je punih sedam i pol godina, kada su svoju vezu odlučili odvesti korak dalje. Na Valentinovo 2009. godine Harrison Ford zaprosio je Calistu Flockhart. S njima je na odmoru bio i njezin sin Liam.