POVODOM DANA JOGE

Ovo mogu samo oni najbolji: Fani Stipković pokazala kako ostaje u top formi

23.06.2021 u 14:48

Bionic
Reading

Da su joj izgled i zdravlje važni, kao i da je velika zaljubljenica u sportski život, Fani Stipković nikada nije krila. Svoj hod po manekenskim pistama odavno je zamijenila hodanjem po sportskim terenima, na kojima je odradila intervju s najvećim svjetskim facama, a ništa manje važnosti ne pridaje i redovitim treninzima, zahvaljujući kojima i sama ostaje uvijek u top formi

'Ne možete uvijek kontrolirati što se događa u vašem tijelu, no zato možete paziti na onome što je vani! Sretan vam svjetski dan joge!'

Napisala je to na svom Instagram profilu novinarka i voditeljica Fani Stipković i objavila jednu fotografiju kojom je pokazala koliko je gipka, što može zahvaliti redovitim treninzima. Odjevena u crne tajice i topić, s kosom podignutom visoko u rep, iz kojeg je pak ispletena pletenica, Fani se odlučila istegnuti, pa se 'objesila' nogama za trake zakačene na stropu i glavu spustila gotovo do poda, širom šireći ruke.

Joga pozu je, kao i sve vezano uz vježbanje, izvela besprijekorno, a sve je otkrilo i vitku figuru na kojoj joj zavide mnogi. Ova rođena Korčulanka iduće će godine obilježiti deset godina otkako je svoju zagrebačku adresu zamijenila onom u Madridu, gdje uživa u blagodatima svoga rada.

'Hrvatska je za mene oduvijek bila i zauvijek će biti moj dom. Ne razmišljam o povratku iako mi nedostaju obitelj i prijatelji, ali nikada ne znaš što ti život nosi. Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba', izjavila je nedavno u intervjuu za tportal.

  • +5
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

A uz sportsko novinarstvo i voditeljsku karijeru, Fani uvijek pronađe dovoljno vremena da redovito vježba. 'Sretna sam ako mogu biti uzor ili motivacija mnogima, a ako sam potaknula ljude na vježbanje, to me tek čini sretnom. Volim zdrav život i vježbanje je dio moje svakodnevice. Planiram već neko vrijeme pisati knjigu i moram ozbiljno odvojiti vrijeme za to. A i kanal s vježbanjem je u planu, no za sada radim videa koja povremeno objavim na društvenim mrežama i na Youtubeu, ali voljela bih dobiti konstantu', rekla je u tom istom intervjuu.