IZGLEDA ODLIČNO

Crno-bijelom fotografijom Fani Stipković još jednom zapalila društvene mreže

02.06.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Da i dalje redovito i naporno vježba, iako snimke iz teretane i ne objavljuje, jasno se vidi na posljednjoj objavljenoj fotografiji Fani Stipković na Instagramu. Unatoč igri sjena, vidljivi su savršeno isklesani trbušnjaci kao i vitka linija naše voditeljice koja je svoju hrvatsku adresu odavno zamijenila onom u Madridu

'Naučila sam kroz život da treba biti i ostati ponizan. Istina je da sam oduvijek bila ambiciozna i borbena i sretna sam da sam uspjela u puno stvari, pogotovo jer sam prošla kroz vrlo trnovit put, ali najvažnije je naći neki balans u svemu tome', ispričala je nedavno u intervjuu za tportal naša voditeljica sa madridskom adresom, Fani Stipković.

Iako je nema pretjerano u medijima, što se dodatno pojačalo ovom korona krizom koja je zadesila cijeli svijet, Fani ipak povremeno svoje obožavatelje, kojih je na Instagramu više od 80 tisuća, oduševi pokojom novom fotografijom.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je na Instagram stavila fotografiju iz najnovijeg fotosessiona, za kojeg je zaslužna fotografkinja iz Seville Katia. Crno-bijela fotografija, nastala u jednoj od uličica Chinchóna, ostavila je sve bez riječi jer na njoj, unatoč igri sjena, jasno se vidi lijepa Fani dok pozira senzualno u crnom čipkastom grudnjaku, spustivši gornji dio haljine i drugom rukom držeći i podižući suknju, kako bi otkrila i dijelić bedra.

Komplimenti su se stali nizati, a Fani im nije zaboravila odgovoriti i zahvaliti makar i pokojim emotikonom.