PRIJE ROĐENJA DRUGE KĆERI

Ovo je skrivala od javnosti: Tek je sada, sedam mjeseci kasnije,Tamara Ecclestone pokazala svoje trudničke fotografije

19.04.2021 u 15:17

Bionic
Reading

Kada je prošlog ljeta krstarila sa sestrom Petrom Ecclestone i obitelji Jadranom na njihovoj skupocjenoj jahti Petara, malo je tko znao da je Tamara Ecclestone tada već u visokom stupnju trudnoće. Svoju je trudnoću skrivala do samog kraja, objavivši tek sve kada je rodila

Budući da se po fotografijama niti u jednom trenu nije dalo zaključiti da je bogata nasljednica, kći Bernieja Ecclestonea doista trudna, mnogi su zaključili kako je Tamara Ecclestone krenula putem mnogih slavnih majki, koje su se odlučile za surogat majčinstvo.

Naime, ljeto je Tamara provela sa suprugom Jayjem Rutlandom i njihovom kćerkicom Sophijom, poznatijom kao Fifi, krstareći jadranskom obalom na jahti Petara, gdje im se u jednom trenutku pridružila i sestra Petra Ecclestone sa svojim novim suprugom i četvero djece. Iako je većinu vremena provodila u kratkim kombinacijama, trudnički trbuh se u niti jednom trenutku nije pojavio, pa nikome nije bilo ni na kraj pameti da je Tamara ponovno trudna.

Sve je otkriveno tek krajem rujna kada se sretnom vijesti da je dobio još jednu unuku pohvalio sam Bernie Ecclestone. Tamari je nakon toga trebalo tri tjedna da i sama potvrdi sretnu vijest na svom Instagram profilu, gdje je otkrila i da se djevojčica zove Serena.

No, tek je danas, sedam mjeseci nakon što je rodila malenu Riri, kako ju od milja zovu, objavila i svoje trudničke fotografije snimljene vrlo vjerojatno u Švicarskoj, uoči samog poroda. Na fotografiji Tamara Ecclestone pozira u nježnoružičastom donjem rublju, dok joj preko bokova pada satenski ogrtač, a u prvom je planu poveći trudnički trbuh.

  • +2
Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ipak, iz fotografija se da zaključiti kako ovoga puta Tamara i nije dobila previše kilograma u trudnoći, zbog čega je i ubrzo nakon poroda bez puno razmišljanja uskočila u bikini na obiteljskom odmoru u Dubaiju.