STIGLA JE SERENA

Tri je tjedna šutjela o svemu: Tamara Ecclestone napokon potvrdila da je rodila i na Instagramu otkrila ime druge kćeri

08.10.2020 u 17:34

Bionic
Reading

Sretnu vijest da je u najvećoj tajnosti njegova kći Tamara dobila drugu kćer, otkrivši tako i trudnoću za koju su znali tek rijetki, javnosti je potvrdio Bernie Ecclestone. Tek tri tjedna kasnije i sama Tamara Ecclestone stiliziranom je fotografijom svojih dviju kćeri i sama sve potvrdila

Zahvaljujući ljetnim širokim haljinama Tamara Ecclestone svoju je trudnoću do kraja čuvala u najstrožoj tajnosti, iako su je paparazzi pratili u stopu. Da je uopće bila trudna otkrio je njezin otac, bivši čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone, koji je potvrdio kako je njegova kći rodila u Švicarskoj, u istoj bolnici u kojoj je i njegova treća supruga Fabiana Flosi samo dva mjeseca ranije rodila sina Acea, njegovog prvog muškog nasljednika.

To je nemalo iznenadilo javnost, osobito jer Tamara na svom Instagram profilu rado dijeli fotografije iz svog privatnog života, osobito one na kojima je njezina starija kći, šestogodišnja Sophia, koju od milja zovu Fifi. No, sada je napokon došlo vrijeme da bogata nasljednica svijetu predstavi i svoju mlađu kćer koju su ona i njezin suprug Jay Rutland nazvali Serena.

A kako to napraviti negoli uz pomoć stiliziranih fotografija, a na istoj se nalazi starija Sophia, koja nježno drži i osmjehuje se svojoj mlađoj sestrici, a sve pod budnim okom njihova četveronožnog ljubimca.

'Prije tri tjedna naša je obitelj postala potpuna s bebom Serenom. Kada gledam ljubav koju Fifi ima za svoju sestricu, nisam mogla niti sanjati da će biti tako i da ću biti toliko sretna i ponosna', napisala je pored fotografije Tamara Ecclestone.

Inače, Tamara nije krila da ona i suprug rade na drugom djetetu, osobito jer je i malena Sophia željela malenu sestricu, a ovoga je ljeta 'obnovila' znanje iz mijenjanja pelena, budući da je ljeto provela na jahti krstareći Jadranom sa mlađom sestrom Petrom Ecclestone, koja je tamo stigla sa svojom bebicom.