PANDEMIJI USPRKOS

Tamara Ecclestone uživa s obitelji u Dubaiju: Samo četiri mjeseca od poroda vratila se u top formu

28.01.2021 u 16:09

Bionic
Reading

I dok brojni ljudi diljem svijeta pandemiju koronavirusa provode u svoja četiri zida, s povremenim izletima u prirodu, osobe iz svijeta slavnih uživaju u egzotičnim putovanjima, a takav je slučaj i s bogatom nasljednicom Tamarom Ecclestone koja ovih dana sa svojim suprugom Jayom Rutlandom i dvije kćerkice boravi u Dubaiju

Da se trenutno nalazi u najpopularnijem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata dala je naslutiti svojim brojnim objavama na Instagramu, a na posljednjoj u nizu sa obitelji je pozirala u predvorju luksuznog hotela.

Kćer nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1 prošle je godine u potpunoj tajnosti postala majkom djevojčice imena Serena, dok je njezin otac u 90. godini dočekao svog prvog sina.

Da se u svega četiri mjeseca od poroda vratila u top formu, 36- godišnja nasljednica potvrdila je izdanjem u crnoj kombinaciji vrućih hlačica i cvjetne bluze, dok je u nosiljci držala svoju mezimicu.

  • +4
Tamara Ecclestone u krugu obitelji proslavila 36. rođendan Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Moj cijeli svijet', napisala je ispod objave nove obiteljske fotografije, a koja je uslijedila nakon što je britanska ministrica unutarnjih poslova, Priti Patel, osudila poznate influencere zbog učestalih međunarodnih putovanja uslijed globalne pandemije.

Prema njezinom mišljenju građani Velike Britanije, kojima pripada i Tamara, trebaju biti zaustavljeni u napuštanju matične zemlje ukoliko putovanje nije nužno.