SVI NA OKUPU

Ovo je prava rijetkost: Madonna objavila obiteljsku fotografiju kojoj se nitko nije nadao

23.11.2018 u 16:53

Bionic
Reading

Nakon dugo vremena slavna pjevačica objavila je na svom Instagram profilu fotografiju s najvažnijim osobama u njezinu životu - njezino šestero djece. Fotografija je snimljena tijekom obiteljskom odmora u Malaviju gdje su proslavili i američki Dan nezavisnosti

'Ono na čemu sam najzahvalnija! Moja djeca vodila su me putevima i otvorila mi vrata za koja nisam niti sanjala da ću proći kroz. Slava, bogatstvo i srušeni rekordi ne mogu se mjeriti s ovim blagom koje mi najviše znači. Sretan vam Dan nezavisnosti iza Malavija!' Napisala je to na svom Instagram profilu slavna pjevačica Madonna, objavivši uz to fotografiju koja ima veliko značenje.

Naime, u Malavi je Madonna otputovala na obiteljski odmor sa svoje šestero djece - najstarijom kćeri Lourdes, koju je dobila s Carlosom Leonom, potom sin Rocco, iz braka s Guy Ritchijem te četvero posvojene djece - Davidom, Mercy te blizankama Esterom i Stellom.

Upravo njezino šestero djece za 60-godišnju su pjevačicu najveći uspjeh u životu, a afrička država Malavi za nju ima posebno značenje. Upravo od tamo je posvojila svoje četvero djece i tamo se, kao obitelj, često vraćaju.

  • +22
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Često mi ljudi kažu: 'Zasigurno želiš da ti sin bude uspješan nogometaš, najstarija kći plesačica, a Rocco slikar.' Uvijek im odgovorim: 'Jedino što želim od svoje djece je da budu puni ljubavi i suosjećanja i iznad svega odgovorni.'