ponovno šokira

Kraljica popa tonom nakita odala počast Arethi Franklin i doživjela bijes javnosti

21.08.2018 u 13:47

Bionic
Reading

Nakon višednevne proslave 60. rođendana u Marakešu kraljica popa Madonna pojavom u New Yorku uveličala je novo izdanje dodjele glazbenih nagrada MTV-ja, kojom su tradicionalno dominirali stajlinzi zvijezda na rubu modne katastrofe

Uoči dodjele glazbenih nagrada MTV-ja, 60-godišnjoj kraljici popa dodijeljena je uloga zvijezde koja će pred milijunskim auditorijem odati počast nedavno preminuloj kraljici soula Arethi Franklin.

Na crvenom tepihu dodjele nagrada u New Yorku tradicionalno su prodefilirale neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a kraljica popa, koja je imala važan zadatak te večeri, na crvenom tepihu zablistala je na sebi svojstven način.

  • +38
Dodjela MTV-jevih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

U dugogodišnjoj karijeri Madonna je uvijek probijala modne granice, a čini se kako je njezin nedavan boravak u Maroku na nju itekako ostavio traga, što je dokazala izdanjem na crvenom tepihu MTV-jeve dodjele nagrada.

  • +4
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hod po crvenom tepihu i držanje govora u čast Arethi Franklin, koji javnost nije najbolje dočekala, Madonna je odradila u crnoj haljini maksi kroja s ogrtačem upečatljiva uzorka i mnoštvom tradicionalnog nakita, uključujući krunu s rogovima.

Fans REACT to Madonna's BIZARRE Aretha Franklin Tribute at 2018 MTV VMA Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube