prekid veze

Ovo će razveseliti mnoge dame: Colin Farrell opet je single

24.03.2023 u 09:40

Bionic
Reading

Irski glumac Colin Farrel navodno je prekinuo petogodišnju vezu s osobnom asistenticom člana benda U2. S obzirom da glumac svoj privatni život uspješno skriva, nisu se zajedno pojavljivali na svečanim crvenim tepisima, a na dodjelu nagrada Oscar glumac je poveo sina Henryja

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Colin Farrell svoj privatni život skriva kao zmija noge ne dopuštajući radoznalim obožavateljima da saznaju previše o njegovom vlastitom svijetu. Uspješni glumački projekti i markantan izgled učinili su od popularnog glumca da postane jedan od najtraženijih u Hollywoodu, ali i najpoželjniji kad se pita žene. Iako je otkriveno da hoda s Kelly MacNamara, par je odlučio izbjegavati zajednička pojavljivanja u javnosti.

Nikada se nisu pojavili zajedno na događanjima ili na crvenom tepihu, a nakon pet godina veze par se navodno razišao.

Još 2017. godine Farrell se pjesnički izrazio rekavši da i njegova djevojka puno putuje zbog posla pa da su oni poput dva broda koja se mimoilaze noću, ali koja paze da nađu luku u kojoj se mogu susresti. Ipak, čini se da se u mirnoj luci susretanja ipak uzburkalo more pa su se dva broda mimoišla.

'Colinov pretrpan raspored utjecao je na njegovu vezu s Kelly i oni su tiho prekinuli vezu', otkrio je izvor blizak paru koji je nadodao kako su se irski glumac i Kelly, osobna asistentica gitarista grupe U2, razišli u prijateljskim i dobrim odnosima.

U prošlosti je glumačka zvijezda bila poznata po šarolikom ljubavnom životu pa je tako imao je veze s nekoliko slavnih žena uključujući američku pjevačicu Britney Spears, Elizabeth Taylor, Angelinu Jolie, Maeve Quinlan i Demi Moore. Također, Farrell je i obiteljski čovjek koji ima sina po imenu James Padraig kojeg je dobio u vezi s američkim modelom Kim Bordenave, a nekoliko godina kasnije dobio je i drugog sina Henryja s poljskom glumicom Alicjom Bachleda-Curus.

  • +10
Colin Farrell sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia