‘SAMO IH POGLEDAJ U OČI…’

Napokon otkriven sadržaj tajne poruke koju je princ Charles poslao Diani noć uoči vjenčanja

25.11.2018 u 11:42

Bionic
Reading

Kraljevska biografkinja Penny Junior otkrila je sadržaj poruke koju je princ Charles poslao Diani. Usprkos svemu princ je Dianu uoči vjenčanja bodrio

Nesretno preminula princeza Diana nekoliko dana prije svog vjenčanja s princom Charlesom 1981. godine saznala je da je odabranik njenog srca vara s Camillom. Usprkos tome planirano vjenčanje je održano, a iako je par noć prije dana D proveo odvojeno, princ Charles poslao je Diani emotivnu poruku.

Nevjerojatno sam ponosan na tebe i kada dođeš sutra do oltara - bit ću tamo za tebe. Samo ih pogledaj u oči i obori s nogu,’ napisao je neprežaljenoj Diani.

Oboje su ususret vjenčanju imali dvojbe oko nastavka zajedničkog života, no sudeći po poruci koju je uputio Diani, Charles je neprežaljenu princezu odlučio bodriti.

U svojoj najnovijoj knjizi o Camilli kraljevska biografkinja Penny Junior napisala je: ‘Noć prije vjenčanja, koju je sa svojom sestrom Jane provela u dvorcu Clarence House, Charles joj je poslao poruku zajedno s kraljevskim prstenom pečatnjakom’.

  • +24
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia