NESTAŠNE RUČICE

Najmlađi šarmer u kraljevskoj obitelji: Princu Louisu uspjelo je ono što nikome prije nije

19.11.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Malo tko bi se usudio za nos zgrabiti budućeg kralja, princa Charlesa, no ako se zovete Louis i nemate još ni sedam mjeseci te ste najmlađi djedov unuk, onda vam je sve oprošteno. Dapače, svima je to onda urnebesno smiješno. Sam događaj zbio se na snimanju fotografija kraljevske obitelji, a iako su neke već objavljene, ove su naknadno ugledale svjetlo dana

Tijekom zajedničkog snimanja, na kojem princ Charles sjedi sa svojom suprugom Camillom, dok mu je najstariji unuk, princ George, u krilu, a iznad njih stoje William i Kate, koja drži najmlađeg sina, maleni princ Louis uspio je znatiželjnim ručicama dohvatiti svog djeda za lice.

Dirljiv trenutak, u kojem se princ Charles razdragano smije od uha do uha, ali i svi ostali ne mogu suspregnuti smijeh, ovjekovječio je za uspomenu fotograf Chris Jacskon povodom njegova 70. rođendana.

Osim te fotografije, postoji još jedna do sada neviđena. Riječ je o fotografiji na kojoj su sami princ Charles i njegov najmlađi unuk. Princ Louis ručicu je stavio u usta i svoje čelo naslonio djedu na bradu, a sam Charles ne može s lica sakriti sreću.

  • +7
Princ Charles sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je očito opčinjen djedovim nosom i kosom, potvrdila je i Charlesova supruga Camilla. 'Javnost ga baš i ne doživljava kao nekoga tko će se s djecom valjati po podu, no on to doista radi. Doslovce se spusti na dlanove i koljena i igra se s njima. Obožava ih, osobito kada ga maleni Louis hvata za kosu i nos. To ga nasmijava.'