ZGODNE, a SAME

Ove poznate Hrvatice nikako da nađu sreću u ljubavi

17.06.2017 u 11:38

Bionic
Reading

One su uspješne, zgodne, pametne i imaju sve što požele - osim jednog. Vlada mišljenje da je poznatim ljepoticama mnogo teže naći partnera koji bi ih pratio u svemu što rade. Evo Hrvatica koje imaju karijeru, slavu i bogatstvo, ali ne i sreću u ljubavi

Iako nastoje svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti i medija, nije tajna to da su već neko vrijeme solo. Maja Šuput, Nina Badrić, Mila Elegović i Mila Horvat samo su neke od slavnih dama koje nikako da nađu pravog životnog partnera. 

'Kraljica svadbi', kako ju mnogi već dugo nazivaju, nikako da i sama organizira svoju. Maja Šuput, jedna od najpoznatijih ličnosti s naše estrade, nakon dvogodišnje veze s poduzetnikom i vlasnikom kubova Hemingway Marijem Kovačevićem pokazuje da se u njezinu ljubavnom životu nije pojavio nitko vrijedan upoznavanja s javnosti.

Nakon što se razvela od Bernarda Krasnića, Ninu Badrić često povezuju s mlađim muškarcima koji su često i glumci. Tako su se na listi njezinih navodnih partnera pronašli Goran Bogdan i Janko Popović Volarić, no Nina je oštro demantirala te veze. 'Pametna žena priželjkuje pametnog muškarca. Sebe smatram pametnom ženom. Nije mi važno ima li pivski trbuh, je li proćelav, ima li kratke noge ili je li ostatku svijeta fizički neprivlačan ako je meni dovoljno privlačan te su mi privlačni njegova inteligencija i humor, duhovitost. Takav frajer me može privući', rekla je jednom prilikom lijepa 44-godišnjakinja.

Kao i Nina, naša poznata glumica Mila Elegović nakon rastave od prvog supruga, fotografa Ivana Balića Cobre također nije pronašla nekog tko bi ju usrećio. Iako niže uspjeh za uspjehom te joj u poslu zaista cvjetaju ruže, u ljubavi nikako da se dogodi ista stvar.

'Kad razgovaram sa svojim prijateljicama, tri pitanja su uvijek neizbježna: kako si, jesi li zdrava i jesi li u vezi. Očito su veze nešto što nas u velikoj mjeri opterećuje', rekla je nedavno lijepa glumica, a budući da s godinama izgleda sve bolje i bolje, vjerujemo da će se i njoj uskoro osmjehnuti ljubavna sreća.

#balkon#shamelessselfpromotion

Objavu dijeli mila elegović (@elegoviceva)

Vlatka Pokos u posljednjih desetak godina proživjela je nekoliko ljubavnih brodoloma. Iako su joj neke veze izgledale vrlo ozbiljno, na koncu bi nerijetko završile ružnim i javnim prekidom. Zbog posljednjeg se izabranika čak odlučila odseliti na drugi kontinent te započeti potpuno novi život, no Kanađanin hrvatskog podrijetla Ivica Biljan sve je prekinuo i to na nimalo džentlmenski način. Vlatka se nakon toga potpuno povukla iz medija te se o njezinu inozemnom životu malo toga zna, ali je uvijek govorila kako vjeru u ljubav ni zbog koga nije izgubila.

Iz braka s Dinom Drpićem proizašle su njezine trenutno dvije najveće ljubavi, kćerkica Taisha i sin Leone. Nives Celzijus nakon razvoda postala je još svestranija u svemu što radi i potpuno se okrenula poslu pa za novu ljubav, kaže, nema ni vremena.

Osim što pjeva, okušala se u glumi te je pobijedila u ovogodišnjem showu 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševivši javnost svojim nastupima. 'Nema nikakvih udvarača. Uz moj životni tempo nemam vremena za sebe, a kamoli za nekog drugog', rekla je nedavno atraktivna Nives.

Jedan mali, slatki zeko ušuljao nam se u krevetić ❤Sretan Uskrs!

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Otkada je postala poznata sportska novinarka, nije se službeno pokazala u javnosti ni s jednim muškarcem. Iako su ju često spajali s raznim sportašima, Mila Horvat nikada nije potvrdila nijednu svoju vezu.

U svom posljednjem intervjuu rekla je kako kod nje bolje prolaze stranci te kako je njezina najveća ljubav zapravo inozemstvo, a na nekom od čestih putovanja nerijetko se i dogode razne simpatije. No sve ostane uglavnom na tome, jer otkada ju znamo kao jednu od naših najuspješnijih sportskih novinarki, Mila je sama.

Njezina kolegica Mirta Šurjak jedna je od naših najatraktivnijih novinarki, no zanosna Splićanka već neko vrijeme ne krije to da je sretno slobodna, ali ističe kako vjeruje u ljubav, pogotovo onu na prvi pogled.

'Vjerujem samo u ljubav i ništa drugo. Da, vjerujem i u ljubav na prvi pogled. Kad te kao grom ošine, a ne znaš ni zašto ni kako. Jednostavno se dogodi', rekla je nedavno za tportal, ali izgleda kako ju nakon bivšeg Hajdukova nogometaša Giovannija Rosse, s kojim ima četverogodišnju kćerkicu Chiaru, nitko nije posebno oduševio. Ova zgodna plavuša ne voli javno govoriti o ljubavnom životu, već najčešće spominje svoje poslovne izazove i uspjehe.

Izgleda da uspješne voditeljice i novinarke na ovoj listi itekako prednjače. Daniela Trbović pridružuje se uspješnim damama koje duže vrijeme soliraju. Bila je u braku sa Šimom Vlajkijem i dobili su sina Lovru, a onda se 2005. par razišao.

Danieli je potom vjeru u ljubav vratio 13 godina mlađi redatelj Oliver Frljić, no nakon tri godine veze ona je došla kraju. Unatoč razlici u godinama, djelovali su izuzetno skladno i kompatibilno, a razloge prekida popularna HRT-ova voditeljica nikada nije otkrila. Nakon šarmantnog Olivera nitko nije uspio zavesti voditeljicu britka jezika pa je svu svoju ljubav usmjerila sinu.