ponovno izaziva

Potpuno gola Maja Šuput šalje pozdrave s vruće Ibize

29.05.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Nije tajna to da jedna od naših najpoznatijih pjevačica voli objavljivati izazovne fotografije na svojim društvenim mrežama. Sa svoje već neizostavne party destinacije ovoga puta pokazala je da spava potpuno gola

Svoj užurban poslovni ritam, koji rijetko tko više može pratiti, Maja Šuput voli začiniti i slatkim odmorima na kojima si itekako da oduška.

Tako je bilo i ovoga puta. Nakon gaže na jednom zagrebačkom vjenčanju 'kraljica svadbi' spakirala je kofere i uputila se na Ibizu.

Zelim vam dobro jutro 😘😘 na Ibizi i jutro izgleda drukcije 😜😜

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Da se ubrzo probudila u raju, pokazala je svima putem Instagrama. 'Želim vam dobro jutro, na Ibizi i jutro izgleda drukčije', napisala je atraktivna pjevačica ispod fotografije na kojoj joj bijele plahte jedva prekrivaju strateška mjesta.

Already missing my Dubai 😎😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Iako uvijek ostaje pitanje tko je autor fotografija, pjevačica se ovoga puta lako samo slikala jer je na stropu njezine hotelske sobe prostrano ogledalo, a objava je u samo 15 minuta postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Mnogi će se upitati kakvo je to 'drugačije jutro', kada izazovnim fotografijama iznenađuje već neko vrijeme. Prije samo tjedan dana objavila je sličnu fotografiju iz hotela u Opatiji, na kojoj su grudi bile u prvom planu, a nedugo prije toga pokazala je da bez problema, kada odjevna kombinacija to zahtijeva, ispod haljine ne nosi apsolutno ništa.

Ready for one more show 🎤🎤🎤 kuca poso - kuca poso 🎶🎶🎶

A post shared by majasuput (@majasuput) on