SKROMNIJA PROSLAVA

Ove godine ništa od skupocjenih zabava i poklona: Otkriveno kako je Meghan Markle provela 39. rođendan u Kaliforniji

06.08.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Tijekom boravka u Velikoj Britaniji, Meghan je svaku priliku iskoristila za dobre provode s krugom bliskih ljudi. Djevojačka zabava prošla je u glamuroznom tonu, a isto tako i proslava prilikom dolaska bebe Archieja na svijet. Rođendane je slavila na putovanjima sa suprugom princom Harryjem, a sada je sve to daleka prošlost

Tri godine za redom princ Harry svoju je voljenu Meghan Markle znao iznenaditi bogatim poklonima ili putovanjima na kojima bi slavila rođendan. Brzo nakon što su prohodali, odveo ju je povodom njezina rođendan na safari u Afriku, a to je postala i svojevrsna tradicija kojoj su se često vraćali. Život na visokoj nozi Meghan je nastavila nakon preseljenja u Veliku Britaniju.

Kad god bi joj obveze to dopuštale, sastajala se s bliskim prijateljicama u luksuznim restoranima u Londonu, a onda je uoči svog vjenčanja s britanskim princem organizirala veliku zabavu izvan grada u posebnom resortu za bogate i slavne.

Zatim je privatnim zrakoplovom otputovala u New York kako bi u skupocjenom hotelu na Manhattanu proslavila s bliskim krugom ljudi buduće rođenje svog prvog djeteta. Takozvani baby shower održan je u jednom od najelitnijih restorana u SAD-u, a Meghan je tada odsjela u hotelu s pet zvjezdica u predsjedničkom apartmanu.

No, izgleda da su takvi dani sada iza nje. Prije tri dana obilježila je svoj 39. rođendan, a američki tabloidi doznali su kako ga je provela.

Prema riječima upućenih, Markle je rođendan proslavila u kući u Los Angelesu gdje trenutno živi sa suprugom i sinom. Princ Harry pripremio joj je večeru, a sinčića Archieja pričuvala je na nekoliko sati Meghanina majka Doria. Tako su supružnici imali neko vrijeme za sebe.

'Harry je pripremao večeru od tri slijeda, a u cijeloj pripremi prije samog kuhanja pomogla mu je punica Doria. Harry je postao puno bolji u kuhanju otkako je oženio Meghan i otkako su otišli iz Britanije', rekao je neimenovani izvor za američki portal Us Weekly.

Uz to, naručio je iz omiljene slastičarnice golemu čokoladnu tortu i pobrinuo se da kuća bude puna balona, kako bi slavljenica osjetila djelić rođendanske atmosfere. Prema riječima nepoznatog izvora, Harry je svojoj supruzi poklonio posebno dizajniranu ogrlicu te uokvirenu fotografiju njih dvoje.