isklesano tijelo

Ove dvije slavne glumice i u šestom desetljeću ostavljaju bez daha u bikiniju

12.06.2023 u 23:04

Bionic
Reading

Liz Hurley (58) i Salma Hayek (56) pokazale su besprijekornu liniju u bikiniju i isklesano tijelo na kojem bi im mogle pozavidjeti i mnoge znatno mlađe žene

Dvije slavne glumice, Salma Hayek i Liz Hurley, svoje su pratitelje na društvenim mrežama ostavile bez daha objavama besprijekornih linija u bikiniju u kojima blistaju i u šestom desetljeću.

Salma Hayek istaknula je liniju na kojoj bi joj pozavidjela većina znatno mlađih žena od njenih 56 godina, poziravši u dvodijelnom kupaćem kostimu koji je naglasio njenu vitkost.

Odabrala je trendi model s mašnama u svjetloplavoj boji te pozirala u senzualnoj pozi, podignuvši stajling sunčanim naočalama i crvenim lakom za nokte.

  • +7
Salma Hayek Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Ništa manje zanosno ne izgleda niti pet godina starija Liz Hurley koja je prije dva dana proslavila 58. rođendan.

'Sretan mi rođendan', napisala je ispod fotografije na kojoj veselo drži ruke u zraku i pokazuje zanosno vitku liniju u mini bikiniju tamno plave boje.

Slavna glumica i ranijih je dana objavljivala zanosne fotografije u kupaćim kostimima, snimljenih kraj rajskih plaža na Antibima i Ibizi, a u kojima je u prvom planu bilo njeno isklesano tijelo.