zgodna i USPJEŠNA

Ovakvu je još nismo vidjeli: Hana Huljić pokazala vitku liniju u bikiniju

27.06.2020 u 19:01

Bionic
Reading

Najmlađa članica najpoznatije kantautorske obitelji, kćer glazbenog tandema Tonča i Vjekoslave Huljić pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu i opravdano zaradila brojne komplimente na račun svog izgleda

Hana Huljić uživa u ljetu na omiljenoj plaži. Premda smo je do sada viđali u zatvorenim kombinacijama, mlada glazbenica danas se pohvalila fotografijom koja je otkrila njezinu savršenu figuru. Pozirala je u kupaćem kostimu i perajama. Zbog svoje ljepote i ženstvenosti često je angažiraju u modnim kampanjama.

View this post on Instagram

Hello summer🐠

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Hana je ranije izjavila da nadahnuće za svoj odjevni stil pronalazi svugdje oko sebe. To može, kaže, biti samo neki detalj koji je vidjela u trgovini, na nekoj reklami, na ljudima po gradu, u časopisu. U kupovinu joj je najdraže ići s mamom ili s prijateljicom, a nekad joj odgovara da je sama.

View this post on Instagram

Nel blu, dipinto di blu🔵

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Premda se glazbom bavi otkad zna za sebe, donedavno Hana nije imala namjeru izvoditi vlastite pjesme jer je bila koncentrirana na skladanje klasične glazbe, čime se većinom bavila nakon što je završila Umjetničku akademiju u Splitu. Nedavno je predstavila svoju treću pop pjesmu pod nazivom 'Sedmo nebo'.

View this post on Instagram

Blue blue colours...#alice 🦋

A post shared by Hana (@hana.huljic) on