POVRATAK U PROŠLOST

Hana Huljić se prisjetila djetinjstva i pokazala kakva je bila kao djevojčica

12.01.2020 u 20:11

Bionic
Reading

Kći poznatog hrvatskog hitmejkera Tončija i književnice Vjekoslave prošle godine je započela svoju profesionalnu karijeru i od tada intrigira svojom pojavom. Kako je poput ostalih javnih osoba aktivna na društvenim mrežama, ponekad rado podijeli kakvu crticu iz života

Hana Huljić je odlučila fanovima pokazati kako izgleda dio njezinog intimnog prostora u kojem su uokvirene fotografije nje i godinu dana starijeg brata Ivana na kojima su djeca. S bratom je 30-godišnja ljepotica jako povezana iako ga, kako je izjavila, katkada voli živcirati preko telefona. On njoj uvijek prvo pusti neku skladbu, pa je, rekla je, privilegirana po tom pitanju i jako joj se sviđa sve što radi.

View this post on Instagram

Nedavno...🐥

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Cijeli svoj život okružena ljudima iz glazbenog miljea, zvukom klavira i notama, ne iznenađuje što je odlučila posvetiti se glazbenom obrazovanju i gradnji karijere u tom smjeru. Dugi niz godina Hana Huljić je bila prateći vokal Maksimu Mrvici, pjevala je i uz Petra Grašu u duetu 'Srce za vodiča', a onda se hrabro odlučila i sama okušati u glazbenim vodama uz potporu svih članova obitelji. Nakon debitantske pjesme 'Alisa' kojom se predstavila javnosti na engleskom i hrvatskom jeziku objavila je još dvije pjesme 'Noć bez snova' i 'Drama Queen' i dokazala da na glazbenoj sceni ima ponuditi nešto novo.

'Trudim se raditi nešto svoje, a da mi ne pripišu da je to zbog prezimena. Cijeli život se trudim, od početka školovanja išla sam paralelno u opću i glazbenu školu, na dva smjera na Akademiji, i želim se istaknuti svojim radom, a ne imati privilegije zbog prezimena ništa ne radeći. S vremenom sam se oglušila na negativne komentare. Ljudi su, nažalost, ljubomorni i ne poznaju mene ni moj rad. Zato volim živjeti u svom svijetu okružena svojom obitelji i prijateljima', izjvil je ranije za Glas Slavonije.

Potporu u svemu osim obitelji pruža joj i dečko Tomislav Šošić s kojim je osam godina u vezi. Nedavno se talentirana glazbenica pojavila kao glavno lice kampanje dizajnerice Anamarije Asanović koja je uoči blagdana kreirala mini blagdansku kolekciju.